Boek een duovlucht

Vliegen als een vogel, het kan echt! Boek een duovlucht (tandemvlucht) met ervaren instructeur Heleen. Vanaf vliegveld Stadskanaal neemt zij je mee de lucht in. Geniet van het uitzicht en ongekende sensaties en neem ook zelf even het stuur in handen. Ook geweldig als cadeau.

Na een korte introductie sleept een klein vliegtuigje de deltavlieger op naar ruim 500 meter hoogte. Daar koppelen we los en zweven we rustig weer naar beneden. Een duovlucht duurt ongeveer 15 à 20 minuten. Met de voorbereidingen samen duurt het een half uur.

Cadeaubon

Zoek je een onvergetelijk cadeau? Bestel een cadeaubon!
Je kunt de bon direct online kopen en zelf afdrukken.

Locatie

Duovluchten doen we vanaf luchthaven Stadskanaal in de provincie Groningen, een klein vliegveld met gezellig cafetaria met terras. Het adres is Aviaweg 1, 9585PJ Vledderveen. We starten over het algemeen rond 10 uur. Meer informatie over de dagindeling staat op de stekpagina.

Kosten

  • Introductievlucht deltavliegen: € 180
  • Video na afloop (mini SD-kaart of USB-stick): € 15
  • Introductiepakket 2 vluchten: € 320 (+ € 20 voor de video)

Voorwaarden

  • Passagiers mogen maximaal 95 kilo wegen
  • Vliegen gaat alleen door bij veilig vliegweer
  • Voor een duovlucht heb je geen vliegervaring nodig
  • De deltavlieger start en landt op de wieltjes, je hoeft niet te rennen

Data en tijden

Duovluchten zijn mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van maart tot en met oktober. Soms zijn we in het buitenland op stage. Wil je een datum plannen, kijk dan in de agenda naar de dagen met ‘Slepen en duovliegen’. Je kunt je met het formulier hieronder direct voor een datum aanmelden of vragen naar de mogelijkehden.

Contactformulier – boeken duovlucht

Met dit formulier kun je een duovlucht boeken of meer informatie aanvragen. Na ontvangst neemt Heleen contact met je op voor de details en de beschikbare data. Krijg je niet direct antwoord? Dan is ze waarschijnlijk aan het vliegen. Even geduld! Direct online een cadeaubon bestellen kan hier.

Duovluchten als onderdeel van een cursus

Eenmalige duovluchten zijn bedoeld als introductie in het deltavliegen. Ze zijn leuk, spannend en leerzaam, zeker als je zelf ook het stuur even overneemt. Wil je zelf leren vliegen, dan kun je de B1-opleiding deltavliegen volgen. Die bestaat ook uit duovluchten. Je kunt hem direct boeken of na een introductievlucht.

Rustig genieten of steile bochten? Jij mag het zeggen!

Reacties zijn gesloten.