Delta Fly Adventures schittert op MOTORbeurs Utrecht

We maakten een verrassende verschijning op de jaarlijkse motorbeurs in Utrecht eind februari. We presenteerden onze VR-simulator en lieten alle bezoekers de unieke vrijheid van het deltavliegen ervaren. Zo’n tweehonderd bezoekers maakten een virtuele vlucht en lootten mee voor een échte duovlucht.

MOTORBEURS Utrecht trok dit jaar bijna 88.000 bezoekers verspreid over vier dagen. Die konden natuurlijk niet allemaal komen vliegen maar de standcrew heeft heel wat van hen te woord gestaan. Vooral het kunnen vliegen in Nederland was voor velen een verrassing; de meeste bezoekers wisten niet dat je in vlakke gebieden ook geweldig mooi kunt vliegen.

Deltavliegen in de lift
Bijzondere aandacht was er voor onze VR-deltasimulator, die een realistische vliegervaring biedt zonder de grond te verlaten. “De reacties waren overweldigend positief,” zegt Heleen van den Bos, eigenaar en KNVvL-gecertificeerd instructeur van Delta Fly Adventures. “Het is duidelijk dat er een groeiende interesse is in deltavliegen als een toegankelijke en avontuurlijke luchtsport. En wie dacht dat het alleen in de Alpen kon, kijkt nu ook in Nederland vaker omhoog!”

Winnaar duovlucht bekend
Bezoekers aan de motorbeurs konden een duovlucht winnen. Daarvoor moesten ze wel een aantal vragen beantwoorden. Zo moesten ze uitvinden dat het wereldafstandsrecord met een deltavlieger 674 kilometer is, je al op je 16e zelfstandig mag vliegen en dat een vlieger tussen de 18 en 40 kilo weegt. De winnaar kreeg persoonlijk bericht en kan zijn duovlucht inplannen.

Ook vliegen? Maak je dromen waar en start nu!
Het vliegseizoen staat nu echt voor de deur en we bereiden ons voor op een boordevol programma met evenementen en cursussen voor mensen van elk niveau. Van introductievluchten en complete stages, in Nederland en in het buitenland, we bieden passende mogelijkheden voor iedereen die droomt van vliegen. Eind deze maand starten onze stages en duovluchten, in het lange Paasweekend. Boek nu en wees zeker van een plek!

Uitnodiging FreeAir 2024 – deltavliegfestival op 7, 8 en 9 juni
Van 7 tot 9 juni komen we samen op EHST, onze thuisbasis bij Stadskanaal, om de kunst van het deltavliegen te vieren in een weekend vol vrijheid, vriendschap en vliegplezier. FreeAir 2024 is hét deltavliegfestival voor iedereen. Of je nu voor het eerst de lucht wilt verkennen of wel eens mee wil doen aan een wedstrijd; of je van een fysieke uitdaging houdt of alleen maar naar al dat moois wilt kijken, FreeAir 2024 biedt voor elk wat wils. Geniet van duovluchten, doe mee aan een ludieke deltavliegwedstrijd, ontdek nieuwe vlieguitrusting en sluit je aan bij onze gemeenschap. Eet mee, schuif aan bij het kampvuur en laat je inspireren door de verhalen van ervaren piloten.

FreeAir 2024 wordt een weekend vol inspiratie, avontuur en gemeenschapsgevoel. Markeer 7, 8 en 9 juni 2024 in je agenda en houdt onze berichten in de gaten!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.