Inschrijven

Je kunt je online inschrijven voor onze cursussen. Doe je het liever niet digitaal, laat het ons dan even weten.  Let op: de minimumleeftijd om te leren deltavliegen is 14 jaar en je moet minstens 50 kilo wegen.

Plezier bij het lierenBij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en met onze privacyverklaring. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Je inschrijving wordt definitief na ontvangst van het inschrijfgeld (de eerste € 100 van het cursusgeld) of het hele cursusbedrag, en het invullen van de eigen medische verklaring. Mocht daar iets bijzonders uitkomen nemen we graag even contact met je op over de mogelijke gevolgen voor het leren deltavliegen. Na ontvangst van het inschrijfformulier en de aanbetaling sturen we een bevestiging met meer informatie over de cursus.

Volg je een B1-cursus en ben je toe aan een Follow-up? Je kunt je daarvoor aanmelden bij een van de instructeurs. We kunnen dan bespreken welk niveau voor jou geschikt is. Ook voor vervolgblokjes hoef je je niet apart in te schrijven. Aanmelden daarvoor kan via een van de instructeurs.

Inschrijfformulier B1   voor beginnerscursus en introductieweekend

Inschrijfformulier vervolgstages voor lieren, soaren, slepen, bergvliegen en De Coach

Inschrijfformulier theoriecursus om vrijblijvend je interesse aan te geven

Reacties zijn gesloten.