Oefenhelling: locatie en voorzieningen

De oefenhelling van Delta Fly Adventures ligt in de Eifel, nabij het prachtige plaatsje Monreal. Vele piloten zijn je voorgegaan in het oefenen en tegelijkertijd het proeven van de vakantiesfeer en de gastvrijheid van de mensen ter plaatse.

Er zijn in en rond het pittoreske Monreal verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zoals bij al onze cursussen ben je helemaal vrij om te kiezen waar je verblijft. We raden er wel een paar aan, omdat we daar al jaren komen en ze vaak flexibel omgaan met reserveringen voor deltapiloten.

Hotel en pension (B&B)

  • Haus Löwenburg‘, ons stamcafé en -restaurant, met een uitgebreide kaart met goed en goedkoop eten. De kamers zijn eenvoudig. Je kunt kiezen voor een 1 of 2-persoonskamer, met of zonder ontbijt en/of lunch. Wil je hier overnachten, geef het door aan Heleen.
  • Zoek je een B&B, neem dan zelf contact op met bijvoorbeeld de familie Jung van Pension Zum Obertor. Hebben zij geen plek, dan weten ze vaak nog wel een andere plek voor je te vinden.

Kamperen

  • Je kunt kamperen in de tuin van de terreinbeheerder, Lothar Mieden. Hij woont direct naast de oefenhelling in Cond. Hier zijn de faciliteiten heel simpel: er is een toilet voor de gasten en de douche deel je met Lothar. Er is ruimte genoeg, het uitzicht is geweldig én het is op een steenworp afstand van de oefenhelling. Prettig voor als er ’s morgens vroeg begonnen wordt. Geef het even door aan Heleen als je hier wilt staan.
  • Aan de Laacher See op zo’n 20 kilometer van de vliegstek ligt een zeer grote camping met veel faciliteiten voor de hele familie. Hier zelf reserveren.

Ontbijt en lunch

Haus Löweburg verzorgt voor haar gasten elke ochtend een ontbijtbox, met stevige boterhammen, fruit, wat drinken en wat lekkers. Op aanvraag smeren ze extra boterhammen, ook voor mensen die elders logeren. De lunch is bij dit arrangement inbegrepen: tijdens de middagpauze kun je aanschuiven in het restaurant. Je kunt bij het inschrijven aangeven of je hier gebruik van wilt maken, ongeacht je verblijfplaats.

Prijzen 2023

De prijzen voor 2024 zijn nog niet bekend. Zodra ze zijn doorgegeven, komen ze hier te staan.

  • Overnachting kampeerveldje: € 5 pp/pn
  • Overnachting Haus Löweburg, éénpersoonskamer inclusief simpel ontbijt (‘Kiste’): € 55
  • Overnachting Haus Löweburg, 2- of 3-persoonskamer: op aanvraag, per persoon voordeliger
  • Lunch bij Haus Löweburg (in Monreal): € 8
  • Losse deelname ‘Die Kiste’ (simpel ontbijt): € 5

Reserveren en betalen

Wil je overnachten op de kampeerplaats of bij Haus Löweburg, meedoen met het ontbijt en of de lunch, dan kun je dat via Heleen reserveren. Maar let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke locatie of dienst! Reserveer je via Heleen, dan betaal je haar het verschuldigde bedrag, contant en gepast. Dit op verzoek van de horeca-uitbaters. Zo hebben zij geen omkijken naar het afrekenen.

14 Monreal

Reacties zijn gesloten.