Winkel

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je vlieguitrusting: van deltavliegers tot overalls, van variometer tot jezus-bolts en van buizen tot boeken. In de shop vind je vooral onze bestsellers, maar we hebben veel meer. Zoek je iets specifieks of wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Deze winkel is niet meer actief. We werken aan onze webshop op onze nieuwe site. Daar kun je straks terecht voor alles op het gebied van deltavliegen. Zoek je nu iets, neem dan even contact op want ook al staat nog niet alles online, we leveren wel alle producten! Van nieuwe vliegers tot ansichtkaarten.


Service natuurlijk inbegrepen

Bij alles wat je koopt is onze service inbegrepen. Garantie op apparatuur, hulp bij monteren of inbouwen, advies over wat bij je past en ook reparatie of het vervangen van onderdelen. Bestellen kan door een mailtje te sturen of door even te bellen; bij veel producten is goed advies van levensbelang, dus verkopen we niks zomaar met een druk op de knop.

Prijzen zijn indicatief

Let op: we proberen de prijzen zo goed mogelijk bij te houden, maar soms veranderen de prijzen tijdens het lopende seizoen. De aluminiumprijs schommelt, maar ook andere prijzen kunnen variëren. Daarom doen we altijd een actuele prijsopgave als je iets bij ons bestelt. We kunnen dan ook de afleveropties bespreken; transport- en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijzen die we op de website noemen. Niet alles is makkelijk of goedkoop op te sturen. Bij elke bestelling bespreken we de afleveropties en de kosten.

Onze merken

  • Ellipse
  • Woody Valley
  • Wills Wing (via Ellipse)
  • Moyes (via Ellipse)
  • UL-Team
  • La Mouette
  • Finsterwalder/Charly

Logo Ellipse

Ellipse Delta

La Mouette

La Mouette

Logo Finsterwalder &Charly

Finsterwalder

Logo Charly

Charly – best of air

Logo UL-team

UL-team

Logo Woodey Valley

Woody Valley

Reacties zijn gesloten.