Ontdek deltavliegen op de Motorbeurs in Utrecht!

Vrijheid, avontuur, adembenemend uitzicht… Deltavliegen is de meest vrije vorm van vliegen. En dat kun je nu beleven op de Motorbeurs in Utrecht! Van 22 tot en met 25 februari staan wij met onze simulator in Hal 12. Kom langs, ontmoet het team van Delta Fly Adventures en de KNVvL en maak een virtuele vlucht in de simulator.

Deltavliegen verandert je perspectief. Als je vliegt ben je helemaal in het hier-en-nu en vrij als een vogel. Met onze simulator kun jij dat ook ervaren. Maar let op, voor je het weet ben je verkocht en wil je écht de lucht in!

Piloot in de dop? Jouw avontuur begint hier

In onze stand stand vind je enthousiaste piloten van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) en het team van Delta Fly Adventures, de professionals op het gebied van deltavliegen. We vertellen je graag meer over deze geweldige sport. En wil je een keer meevliegen of piloot worden? Dan hebben we leuke kortingen.

Kom langs voor:

  • Informatie over duovluchten en lessen
  • Indrukwekkende deltavliegfilms
  • Ervaren piloten vertellen hun verhaal
  • Win een duovlucht! Doe mee aan de prijsvraag

Het exacte programma maken we later bekend, houd onze communicatie in de gaten.

Onze simulator wacht op jou, reserveer nu

Durf jij het aan? Boek dan nu je virtuele vlucht op de Motorbeurs! Geef aan op welke dag je komt en we reserveren een plekje voor je. Zonder reservering kan ook maar dan kan het zijn dat je lang moet wachten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.