Vliegverwachting

Leren deltavliegen Randonaero Adventures - oefenhelling CondDeltavliegen is afhankelijk van het weer. Daarom hebben we twee dagen voor elk vliegblok ’s avonds even contact. Hieronder staat steeds de eerstvolgende datum, of het door kan gaan en wie hoe laat verwacht wordt. Cursisten kunnen in de chatgroep op Discord bevestigen dat ze komen. Passagiers krijgen twee avonden vooraf een mailtje.

Bijgewerkt: 1 juni

Info voor passagiers duovliegen: er wordt prachtig weer verwacht, maar met heel stevige wind. De passagiers van zaterdag krijgen donderdagavond nog bericht over of het vliegen door kan gaan.

Info voor cursisten: komend weekend vliegen we weer. Er is nog altijd een noordelijke stroming met relatief stevige wind. Het wordt dus vroeg turbulent. Dat houdt in dat we maar beperkt tijd hebben om te lessen. Vrijdagochtend is de wind aardig cross; het is afwachten of het dan niet te hard is voor hoe cross het is. Zaterdagochtend zou de bovenwind erg sterk kunnen zijn tot wat later op de dag. Beide dagen wordt het later op de dag waarschijnlijk erg thermisch.

Dit zijn geen ideale lesomstandigheden. We doen wat we kunnen, maar houdt hier rekening mee met je verwachtingen!


Globale dagindeling slepen/duovliegen:

  • 08:00 – 10:30 uur: lesvluchten (duo en solo)
  • 10:00 – 13:00: introductievluchten (duo)
  • vanaf 17:00 uur tot zonsondergang: briefing/theorie voor cursisten en lesvluchten (duo en solo)
  • vanaf 18:00 uur: introductievluchten (duo)

Zie ook de pagina met stekinfo over vliegveld Stadskanaal en de agenda voor alle data.

 

Reacties zijn gesloten.