Lieren

Ons vaste lierterrein is Het Wolkenveld Drenthe. In 2023 lieren we daar op aanvraag! Heb je interesse, laat het weten. We plannen wat in bij groepen vanaf 8 piloten; vanaf 6 man kun je al overleggen voor de planning. In juli 2023 staat al een blok gepland, check daarvoor de agenda.

Data worden gepland op initiatief van de piloten. Heb je interesse, verzamel dan wat vliegmaten en laat het weten.Het lieren is in 2023 speciaal bedoeld voor piloten die al (redelijk) kunnen vliegen en die graag ook willen leren lieren. Zelfstandig piloten dus, en cursisten op bijna B2-niveau, en natuurlijk alle cursisten die tot nu toe veel gelierd hebben en hun lieraantekening nog willen halen. Piloten die het lieren weer op willen frissen, kunnen ook komen oefenen.

Lieren bij clubs / clubs lieren bij ons

Het kan zijn dat we zo nu en dan een uitstapje maken naar een ander veld. In de winter, maar ook tijdens het reguliere vliegseizoen voor instructie bij een club bijvoorbeeld. Andersom is ons lierterrein ook beschikbaar voor clubs. Ook de liermachine is beschikbaar en omscholing voor liermannen kan uiteraard verzorgd worden.

Een piloot gaat aan de lier omhoog

Reacties zijn gesloten.