Partners

Waar mensen vliegen, komt meer van de grond. Helemaal als je het samen doet! We delen onze passie met cursisten, ervaren piloten én met andere organisaties die iets doen op het vlak van luchtsport, buitensport en mensen.


Face Ouest

 

Rond onze uitvalsbasis in Frankrijk is van alles te doen en beleven, voor familieleden of voor als je zelf even niet (delta)vliegt. Rémi Pavard van Face Ouest kent de omgeving op zijn duimpje en organiseert allerlei activiteiten op, boven en ín de bergen. Duovluchten parapente op Sapenay of in de omgeving, via ferrata, canyoning, speleologie, klimmen, bij hem ben je in goede handen. Hij woont langs de weg omhoog van ons landingsterrein naar de startplaats op Sapenay, en hij spreekt zelfs wat Engels!

Duovliegen parapente: Rémi van Face Ouest met een jonge passagier

Rémi van Face Ouest met een jonge passagier hoog boven het dal bij Sapenay


Decathlon Apeldoorn decathlon-logo

Vliegmateriaal koop je natuurlijk bij ons of bij een andere deltavliegspecialist. Voor alle andere spullen die je nodig hebt, is Decathlon een topadres. Of je nou een simpele kampeeruitrusting zoekt voor een weekendje lieren, kaplaarzen voor op de oefenhelling of een serieuze buitensportuitrusting, bij Decathlon slaag je altijd. En bij Decathlon Apeldoorn weten ze ook nog wat van deltavliegen af!


KNVvL

De KNVvL is de Nederlandse koepelvereniging voor alle luchtsporten. Ook deltavliegen is er vertegenwoordigd. De afdeling Deltavliegen regelt veel rond de sport: regels om veilig te vliegen, de theorie-examens en belangenbehartiging bij de overheid. Onze school en onze lesmethodes zijn door de KNVvL erkend.

Reacties zijn gesloten.