Delta Fly Adventures: nieuwe naam voor nieuwe avonturen

Deltavliegschool Randonaero Aventures gaat verder onder een nieuwe naam: Delta Fly Adventures. We zijn al 30 jaar pioniers op het gebied van deltavliegen in Nederland en blijven moderniseren. We zijn het opleidingscentrum voor deltavliegen in Nederland en ook internationaal worden we steeds bekender. Wij willen de sport bekender maken en de plek geven die deze verdient. Bij die ambitie hoort een nieuwe naam: wij zijn Delta Fly Adventures!

Of je deltavliegen voor het eerst wilt ervaren of al jaren vliegt, bij ons kan iedereen terecht. Voor de geweldige ervaring van een eerste duovlucht bijvoorbeeld, voor lessen om zelf piloot te worden, coaching voor ervaren piloten en advies over materiaal, verkoop en service. Bij ons beleef je het avontuur van de meest vrije manier van vliegen.

Deltavliegen in Nederland: een speciaal programma

De vliegschool staat al sinds de oprichting in 1994 voor een uniek lesprogramma dat helemaal past bij de Nederlandse omstandigheden. Naast reizen naar de Eifel en de Alpen was de school pionier op het gebied van opleidingen in de duinen en met behulp van een liermachine. Dat was voorheen de meest gebruikte manier om de lucht in te komen met een deltavlieger. Inmiddels is het op laten slepen door een ultralight-vliegtuigje ook helemaal ingeburgerd en dat is nu dan ook onze belangrijkste start- en lesmethode in Nederland.

Duovliegen als ervaring en als moderne lesmethode

In navolging van ontwikkelingen in de vlakke gebieden van Australië en de Verenigde Staten bieden we sinds een paar jaar ook complete opleidingen met een duovlieger, en introductievluchten voor mensen die het vliegen een keer willen ervaren. Opgesleept door een ultralight-vliegtuigje kunnen we direct de hoogte in. Daar koppelen we los en vliegen op eigen kracht verder. Deltavliegen is daarmee veel toegankelijker geworden, en leren vliegen veel makkelijker, veiliger én avontuurlijker.

Internationale expertise

We hebben een groeiend netwerk van fabrikanten van deltavliegers, harnassen, variometers en ander vliegmateriaal en we werken steeds meer samen met scholen en instructeurs in andere landen. Piloten kunnen bij ons terecht voor advies, aankoop en service van vliegmateriaal dat past bij hun niveau en ambities.

Gedeelde passie, gedeeld avontuur

Met al die ontwikkelingen is één ding is niet veranderd: de geweldige sfeer die ontstaat waar wij mensen leren deltavliegen. Deltavliegen geeft een enorm gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Met een beetje ervaring wordt je echt één met je vleugel en voelt het alsof je overal naartoe kunt. Het verandert je perspectief, letterlijk en figuurlijk. Als je vliegt ben je helemaal in het hier-en-nu. Dat gevoel is zo bijzonder, dat willen we met iedereen delen. Wil jij dat ook ervaren? Dan ben je van harte welkom bij Delta Fly Adventures!

Coming soon: nieuwe site

We werken hard aan onze nieuwe site. Die komt online nog vóór het vliegseizoen van start gaat. Tot die tijd kun je hier nog alle informatie vinden over onze duovluchten, opleidingen en service.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.