Inschrijfformulier vervolgstages

Hier kun je je inschrijven voor onze lier- en bergcursussen. Zijn je gegevens al bij ons bekend, dan kun je ook inschrijven door een mailtje te sturen. Is er wat veranderd in je gegeven of heb je nog niet eerder bij ons gevlogen, vul dan onderstaand formulier in. En denk aan een recente eigen medische verklaring!

Na het versturen van het formulier krijg je van ons een bevestiging, de cursusinformatie en de rekening. We vragen je ook een een eigen medische verklaring in te vullen. Je plekje wordt definitief gereserveerd zodra je ten minste het inschrijfgeld betaald hebt (de eerste € 100 van het cursusgeld). Het complete cursusgeld moet vier weken voor de cursus of stage start betaald zijn. Soaren, extra dagen bergstage en eventuele lierkaarten betaal je ter plaatse.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Neem deze goed door voor je je inschrijving verstuurt. Je kunt je inschrijving annuleren tot 4 weken voor de cursus begint. Wil je daarna annuleren, dan kunnen we het cursusgeld niet restitueren. Sluit daarvoor eventueel een annuleringsverzekering af.

Let op: wil je meevliegen als Vrije Vlieger (zelfstandig piloot met het juiste brevet, de juiste aantekeningen en genoeg recente vliegervaring), switch dan naar het andere formulier.


Inschrijven gevorderde piloten

Algemene gegevens

Aanmelden bergstages

Vink hieronder de stage of stages aan die je wilt volgen. De stage op Col du Sapenay en de Safari zijn uitstekend aansluitend te volgen.

Interessepeiling bijzondere stages 2021

Nieuw in 2021: de Grand Safari, twee weken op reis door de mooiste Franse vlieggebieden. Aanmelden hiervoor moet al in 2020 in verband met de organisatie. Ga je in 2021 liever op overlandstage, dan kun je dat hieronder ook aangeven.

Aanmelden voor het lieren

Reacties zijn gesloten.