LIFT!

Omslag LIFT1Elk kwartaal publiceren we in LIFT een nieuwsflits met de laatste nieuwtjes over deltavliegen en onze activiteiten. Die zetten we hieronder op een rij, met links naar meer informatie. Wil je niks meer missen, dan kun je je abonneren op onze nieuwsbrief.

Bergvliegen naar hartelust

De bergstages voor dit jaar zitten erop. Vooral de combinatie Sapenay-Safari was populair: een week werken aan techniek, zelfstandigheid en thermieken en daarna op stekkentocht in de omgeving. Dat stond garant voor veel vluchten, veel vlieguren en
steeds zelfstandiger vliegen. Voor veel piloten was het een prima start van het seizoen, of juist de laatste stap naar hun B2. Volgend jaar mei staat deze combi zeker weer op de agenda. En ondertussen staan er leuke filmpjes van op YouTube!

Winterprogramma

We vliegen deze winter gewoon door. Zoals altijd gaan we weer soaren en ook staat er wat lieren op het programma. Denk ook aan de Vlieghap op de laatste zaterdag van november, de 25e! Voor het soaren kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar Heleen. Lees ook even de soarpagina voor meer info; enige zelfwerkzaamheid is vereist! De locatie van de Vlieghap is nog niet helemaal zeker. Zodra die bekend is, volgt een uitnodiging per mail. Het lijkt in ieder geval op een mooie vlieglocatie te kunnen… Wordt vervolgd!

 

 

Reacties zijn gesloten.