Einde dealerschap Icaro 2000

Logo Icaro

Na ruim beraad hebben we besloten te stoppen met het dealerschap van Icaro 2000. Voor service en aankopen kun je direct bij Icaro terecht. Voor advies over materiaal en hulp bij je toestelkeuze kun je natuurlijk nog altijd op ons rekenen. De huidige voorraad van Icaro gaat vanaf nu in de uitverkoop. Vlieg je Icaro of heb je een nieuwe helm nodig, kijk dan vooral even in de koopjeshoek.

We stoppen met Icaro om verschillende redenen. Zo is de prijs-kwaliteitverhouding de laatste jaren erg veranderd en loopt de service al jaren moeizaam. Ook gaan zo veel piloten rechtstreeks naar Icaro voor hun aankopen dat het niet meer haalbaar is een gezonde voorraad aan onderdelen aan te houden. Ook de jaarlijkse rit naar Italië om toestellen af te halen of daar samen te checken kon al een aantal jaar niet doorgaan vanwege gebrek aan belangstelling. Veel piloten regelen dit nu onderling.

Trotse dealer van Ellipse

We blijven dealer van het Franse merk Ellipse. Dat merk heeft de afgelopen jaren laten zien dat het plezier van vliegen bij hen echt voorop staat. Dat merk je in alle vleugels die ze ontwerpen, van enkeldoeker tot top-intermediate. Ook de harnassen zijn van zeer hoge kwaliteit en echt goed doordacht en getest in de praktijk. Van stirrup tot gestroomlijnde cocon. De kwaliteit is heel goed, de prijzen realistisch. Maatwerk is geen enkel probleem en feedback neemt Ellipse erg serieus. Ook blijven we dealer van Woody Valley voor de harnassen en van Finsterwalder voor hun vliegers, helmen en accessoires.

Advies op maat

Ook zonder Icaro kun je bij ons terecht voor advies over de keuze van een toestel, helm en/of harnas. We blijven tenslotte een school en hebben als doel dat elke piloot zich lekker voelt met zijn of haar uitrusting. We zullen je eerlijk adviseren, ook als een toestel van een ander merk beter bij je zou passen.

Uitverkoop restvoorraad Icaro

We hebben nog aardig wat onderdelen en helmen van Icaro op voorraad. Die zijn vanaf nu in de uitverkoop: je vindt de inventaris op de pagina met aanbiedingen. De lijst wordt nog wat aangevuld. Zoek je iets specifieks, vraag dan gerust of we dat ook hebben liggen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.