Inschrijving 2024 geopend!

Traditioneel op 1 december: de lancering van de agenda voor het nieuwe seizoen! Met dit jaar nog meer data om te komen duovliegen en te slepen, en voor het eerst sinds een paar jaar weer een Safari, de legendarische bergstage waarbij we de vliegstekken in de Franse Alpen gaan verkennen. Dé opstap naar echt zelfstandig bergvliegen.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor alle stages en voor duovluchten. Ben je al bekend bij de school, dan kan dat met een mailtje. Ben je nieuw, boek dan via de pagina met info over duovliegen of via het inschrijfformulier voor een cursus.

Bijgewerkte prijslijst

Ook de prijzen zijn bijgewerkt. Voor het duovliegen verandert er niet veel, er komt € 2 per start bij voor de brandstof. De solo-sleepcurussen worden goedkoper en voor het lieren en de oefenhelling is nu ook een prijs per lesblok. Let op, vanaf nu zit het start- of daggeld voor EHST en het sleepgeld voor Rinus niet meer in het cursusgeld dat in de prijslijst staat. Die kosten staan apart genoemd en gelden alleen voor cursisten, niet voor losse introductievluchten en het introductiepakket.

Extra data: chutevouwen, Vlieghap, theoriecursus

Achter de schermen werkt Jos weer aan het organiseren van een chutevouwdag en de Vlieghap die we altijd in november deden, verschuift naar het voorjaar. Zo kunnen we op een leuke manier het seizoen starten. De planning hiervan hangt af van familieomstandigheden, waarschijnlijk weet ik na 12 december wanneer we dit kunnen plannen. Theorieles staat ook nog niet op de agenda. Het streven is om die aan het eind van het seizoen aan te bieden. Wordt vervolgd!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.