LIFT!

Omslag LIFT1Elk kwartaal publiceren we in LIFT een nieuwsflits met de laatste nieuwtjes over deltavliegen en onze activiteiten. Die zetten we hieronder op een rij, met links naar meer informatie. Wil je niks meer missen, dan kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan zo’n 10 keer per jaar een overzichtje van vliegnieuws, activiteiten en informatie over materiaal in je mailbox.

Proficiat!

Dit jaar (2018)…

  • hebben drie van onze piloten het B1 gehaald
  • acht piloten het B2
  • zijn er drie piloten met een verlopen brevet komen vliegen die na een proeve van bekwaamheid weer een geldig brevet hebben (en leuke vliegervaring hebben opgedaan)
  • en hebben we weer drie FAI-speldjes uitgedeeld.

Björn, Fons, Jess, Arjen, Bert, Feike, Jurgen, Karel, Martin, Peter, Reinder, Jos, Feike, Emiel, May en Paul, van harte gefeliciteerd!

Ga je mee overland?

Op verzoek terug op de agenda: Les Petites Cross! De overlandstage voor je eerste cross country-vluchten in de Franse Alpen. We vliegen in een streek met beroemde stekken van gebied naar gebied, starten op onbekende pareltjes als Val Pelouse, en wat dacht je van een rondje om het meer van Annecy? De overlandstage is van 2 tot en met 11 augustus. Er zijn nog vijf plekken vrij, de eerste zijn al vergeven.

Nieuw aanbod voor gebrevetteerden en studenten

Niet in LIFT maar al wel op de site: aparte prijzen voor zelfstandig piloten die lekker mee willen vliegen, bij het lieren en bergvliegen. En: studentenkorting. De korting voor studenten in Groningen loopt via de ACLO, studenten van elders kunnen een mailtje te sturen naar Heleen voor het aanbod.

Complete agenda 2019 online

Zoals altijd staat sinds 1 december onze agenda voor 2019 online. We starten met chutevouwen in maart, lieren in april en gaan in mei al weer de bergen in. Voor nieuwsbrieflezers zit er ook nog wat aan te komen in december, januari, februari en maart. Check de agenda en meld je aan.

 

Reacties zijn gesloten.