Ons windstation

Delta Fly Adventures heeft een eigen windstation: Pioupiou nummer 501. Het is een mobiel (makkelijk te verplaatsten) windstation dat zowel telefonisch als via internet te raadplegen is. Het station stuurt zijn data over het sigvox-netwerk de ether in. De gegevens kun je uitlezen via de website van de pioupiou’s en via verschillende apps. Je kunt er ook je eigen app voor maken; alle data van alle pioupious is vrij te gebruiken.

Pioupiou ’t Looveld – tijdelijk offline

De thuisbasis van onze Piou is het lierterrein van Boerderijcamping ’t Looveld. Hij staat op ongeveer 3 meter hoog midden in het veld, waar hij redelijk vrij wordt aangestroomd. Aangezien het een mobiel windstation is, nemen we hem ook wel eens mee naar elders. Kijk dus altijd even op de kaart waar onze piou staat op het moment dat je de waardes wilt bekijken!

Handige links

Hieronder de links naar de pioupious van Randonaero en Adrenaline, en naar de apps. De website van de piou’s is in het Frans maar is er ook in het Engels; wil je wisselen van taal, klik even op het vlaggetje rechtsboven. De pioupiou-app is er zelfs in het Nederlands! In de app en op de site kun je kiezen voor weergave in km/u of knopen.

Onze pioupiou is mede mogelijk gemaakt door Aernout/Aerodraline, die hem aan Heleen cadeau gaf voor de school.

 

 

Reacties zijn gesloten.