Overname Flying Dutchman: vertrouwde service op nieuw adres

Icaro, Woodey Valley, Flytec/Naviter: vanaf zomer 2017 kun je voor deze merken ook bij ons terecht. Dit jaar nog gaat de winkel van Flying Dutchman over naar Delta Fly Adventures. Aernout en Bob hadden dit al afgesproken toen Aernout zo’n 10 jaar geleden de school van Bob overnam. Nu is het tijd om ook de winkel met het dealerschap en importeurschap van bijbehorende merken over te nemen. Natuurlijk nemen we ook de garanties en de service over.

Logo Icaro Logo Woodey Valley Logo Flytec

Bob en Heleen werken de komende maanden wat intensiever samen. Breng je een toestel voor een check naar Bob, dan is de kans groot dat Heleen helpt cheken. Ook het chutevouwen neemt ze langzaamaan over van Ineke. Voor afspraken en bestellingen kun je nog gewoon terecht bij Bob, en ook de rekeningen komen voorlopig nog van hem. Vanaf de zomer neemt Heleen dat over.

Verhuizing naar Drenthe

Delta Fly Adventures neemt de winkel en de service over, maar niet de bedrijfslocatie. Voor service, onderhoud, het passen van helmen en het op laten meten voor een nieuw harnas zul je vanaf de zomer naar Drenthe moeten. Daar is ook overdekte sleutelruimte en een winkel(tje) om materiaal te bekijken en te passen. Langksomen op een van de leslocaties kan natuurlijk ook.

logo flying dutchmanWat moet ik nu met mijn vragen of bestellingen?

De komende maanden kunt je met vragen over Icaro, Woodey Valley en Flytec/Naviter het beste nog contact opnemen met Bob. Hij beheert de voorraden en plaatst de bestellingen. Heb je een vraag over je materiaal tijdens een van onze lessen, dan kun je natuurlijk ook direct al bij Heleen terecht. Via de nieuwsbrief en de site houden we jullie op de hoogte van de overname. We verwachten dat het rond de zomer helemaal rond is. Vanaf dat moment kun je direct bij Heleen terecht.

 

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.