Vliegpret op de nationale Vliegsportbeurs

De laatste zondag van januari wordt traditiegetrouw de Delta- en Parapentebeurs georganiseerd in Wageningen. Het is een jaarlijks feestje voor parapenters, deltisten en voor geïnteresseerden die willen kennismaken met het vliegen in Nederland. Delta Fly Adventures is er natuurlijk bij en we hebben een mooie aanbieding voor iedereen die toe is aan een nieuwe vario. Kom op 26 januari naar Wageningen en trap het nieuwe vliegseizoen af in stijl!

We nemen allerlei artikelen uit onze winkel mee zoals radio’s, kleding, boeken en stekkenkaarten. We kunnen niet de hele voorraad meenemen. Wil je iets specifieks passen of proberen? Laat het ons op tijd weten, dan nemen we het voor je mee.

Alleen op de beurs: Aircotec XC-Trainer met extra korting

Dit voorjaar zijn de XC-Trainers Dual van Aircotec bij ons in de aanbieding. Koop je er een op de beurs dan krijg je ook nog eens fikse korting op een bijpassende windshelheidsmeter. Bekijk de aanbieding!

Zin in het nieuwe seizoen

logo vliegsportbeurs

Voor veel piloten begint het nieuwe vliegseizoen op de beurs. Je vindt er stands van de vliegclubs, van de KNVVvL en van onze deltavliegschool natuurlijk. Naast nieuwe artikelen kun je ook tweedehands artikelen kopen en verkopen. Aan kinderen is ook gedacht: er is een speeleiland in het midden van de hal en elk jaar wordt er druk geschminkt.

De beurs is dit jaar op 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur in de Olympiahal te Wageningen. Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 2,-. Meer informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.