Vliegsportbeurs 2019 – de start van het nieuwe seizoen

Kom kennismaken of bijpraten, profiteer van speciale korting en vraag alles wat je wilt weten over leren vliegen, over ons team en over onze stages. We staan voor je klaar op de Nationale Vliegsportbeurs, op 27 januari bij Dekker Sport in Warmond. Met informatie over alle cursussen en coaching, leuke aanbiedingen en de beschikbare tweedehands harnassen.

De Nationale Vliegsportbeurs is een jaarlijks feestje voor schermvliegers en deltapiloten. Het is ook een uitgelezen kans voor mensen die willen leren vliegen, om kennis te maken met de scholen en met medepiloten. Wist je dat introducees korting krijgen op de beginnerscursus? Neem ze mee en stel ze voor! Vlieg je al, en wil je misschien eens met ons mee naar de bergen, of leren lieren? Kom dan zelf even langs, Heleen informeert je graag.

Neem eens iemand mee

Op de beurs zie ik vooral veel bekende gezichten. Als je toch komt, neem dan eens iemand mee! Een van je buren misschien, een vriend (in!), familielid, klasgenoot of collega; er is vast iemand in jouw omgeving nieuwsgierig  na al die vliegverhalen… Neem hem of haar eens mee, laat hem kennismaken met je vliegmaten en de instructeurs, en wie weet heb je er een nieuwe vliegmaat bij! Lessen kan al vanaf 14 jaar, en introducees krijgen korting. Ook op de beurs.

Uitverkoop en nieuwe prijslijst

De prijslijst in de webshop is al helemaal up to date; de shop-pagina’s volgen. We nemen niet alles mee naar de beurs, dus wil je iets passen, proberen of kopen uit de voorraad, laat het vooraf even weten. Dit nemen we in ieder geval wél mee:

 • De laatste artikelen van Alinco
 • De laatste XC-Trainers van Aircotec
 • Uitverkoop vliegkleding en vliegschoenen
 • Uitverkoop handschoenen
 • Allerlei accessoires
 • Tweedehands electronica (porto’s, kompas, Vertech-horloge)
 • Stekkenkaarten van de Alpen
 • Reader B2-theorie
 • Een selectie boeken
 • Transporthoezen
 • Tweedehands harnassen

We hebben ook veel informatie: over de cursussen, coaching en over deltavliegers en harnassen.

Noodparachute laten vouwen? Lever hem in!

Wil je dit jaar je noodparachute weer laten vouwen? Lever hem in op de beurs, en hij is gegarandeerd gevouwen voor het vliegseizoen start. Later opsturen kan ook, maar dan kan het wat langer duren.

Alinco

Nu we porto’s verkopen via www.portoshop.nl, is onze eigen voorraad in de uitverkoop. We hebben vooral nog accu’s, accupacks voor penlites, antennes en lader in de aanbieding. Voor heel veel verschillende modellen, dus check thuis even wat voor porto je hebt. Ook hebben we twee tweedehands portos op de beurs. Check de prijslijst voor de voorraad en de prijzen (pdf).

Aircotec – de laatse XC-Trainers

Ook onze laatste vario’s van Aircotec gaan in de ultieme uitverkoop. De twee XC-Trainers zijn prachtige instrumenten, voor zowel de recreant als de wedstrijdpiloot. Jarenlang liep Aircotec voorop in de ontwikkeling van vario’s, en ook deze wat oudere instrumenten kunnen, nog net, met de moderne toppers mee. Aircotec zelf is gestopt, en biedt nu alleen nog service op de apparaten en vervangende onderdelen zo lang de voorraad strekt. Daarom gaan deze topinstrumenten weg voor minder dan de helft van de nieuwprijs… Check de prijslijst voor de voorraad en de prijzen (pdf)..

Meer informatie over de beurs

Kom kennismaken of bijpraten, profiteer van speciale korting en vraag alles wat je wilt weten over leren vliegen, over ons team en over onze stages.

De beurs is op zondag 27 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij Dekker Sport in Warmond.Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 3,-. Meer praktische informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.