Aanbiedingen

Aanbiedingen, uitverkoop, speciale modellen: je vindt hier onze koopjes, nieuw en tweedehands. Wil je meer weten over een van onze aanbiedingen, neem dan gerust contact met ons op.


Demonstratietoestellen – nieuw en direct beschikbaar

Randonaero heeft altijd een aantal nieuwe demo-toestellen. Nieuwe modellen die je op onze lesstekken kunt bekijken én kunt proefvliegen. Ze zijn ook te koop; voor een mooie prijs heb je direct een nieuw, ingevlogen vlieger. De kleuren kun je niet meer kiezen, maar je hoeft er ook niet op te wachten. Hieronder vind je de huidige demo-toestellen. Het aanbod varieert.

Twist2 (M) – Ellipse | € 3400 Twist2 van Ellipse wordt opgebouwd

Demonstratietoestel; enkele vluchten mee gemaakt. Moderne, lichte enkeldoeker met floating crossbar voor piloten van 70 tot 90 kilo. Kleuren: wit, oranje, geel. Extra: leading edge uitgevoerd in XLAM met uv-bescherming voor strakkere look en aanstroming. Meer informatie over de Twist 2 in de shop en in de review. Het toestel weegt ongeveer 25,5 kilo.

Windee (M) – Ellipse | € 5500Windee met technora bovendoek

Demonstratietoestel; enkele vluchten mee gemaakt. Luxe uitvoering met technora bovendoek, dacron onderdoek in geel, oranje en zwart en profilering van de kiel. Leading edge in PX10. Vliegt als de brandweer, start en landt bijna als een enkeldoeker met zeer (!) lichte handling. Voor piloten van 75 tot 100 kilo. Meer informatie over de Windee in de shop en in het nieuwsbericht.

 


Einduitverkoop Aircotec en Alinco

Aircotec houdt langzaamaan op met het maken van variometers. Wij hebben nog een paar XC-Trainers op voorraad. Dit is dé kans om voor een klein prijsje een topinstrument aan de haak te slaan. Er zijn ook nog enkele widmeters te koop, en vervangende onderdelen zoals knoppen en glaasjes kun je nog gewoon bij ons bestellen.

Alinco houdt er zeker niet mee op, maar Randonaero houdt op met het verkopen van radio’s. Onze huidige voorraad gaat dan ook met korting de deur uit. Er zijn nog enkele portofoons beschikbaar en voor allerlei modellen de laatste accu’s, batterijhouders, laders en antennes.

Laatste vario’s van Aircotec

De XC-Trainer Dual is een complete vario voor zowel wedstrijdpiloot als recreant. Er zijn ook nog enkele windmeters tegen bodemprijzen te koop, voor de XC-Trainers met mini-usbaansluiting. Zie voor een overzicht van alle afgeprijsde accessoires de prijslijst met beursaanbiedingen 2018.

  • XC-Trainer Dual: van € 480 voor € 340 (nog 2)
  • Speedsensor met jack-plug: van € 150 voor € 90 (nog 1)
  • Speedsensor met mini-usb: van € 100 voor € 75 (nog 4)

Laatste portofoons, laders en accu’s van Alinco

Logo AlincoWe hebben nog 2 nieuwe portofoons, 3 gebruikte en vooral heel veel accessoires voor bodemprijzen. Zoek je nog een accu, batterijpak, antenne of lader voor jouw Alinco-portofoon? Dan is dit je kans om voor erg weinig geld je uitrusting weer compleet te maken. Zie voor een prijsoverzicht de prijslijst met beursaanbiedingen 2018.

  • Alinco DJ-175: van € 125 voor € 90 (nog 2)

 

Reacties zijn gesloten.