Seizoensstart op de Vliegsportbeurs 2018

Het nieuwe jaar is begonnen; het nieuwe vliegseizoen staat voor de deur. Dat trappen we traditioneel af op de Nationale Vliegsportbeurs op de laatste zondag van de maand. Op zondag 28 januari staan we dus weer voor je klaar bij Dekker Sport in Warmond. Kom kennismaken of bijpraten, profiteer van speciale kortingen en vraag alles wat je weten wilt over leren vliegen, ons team en over onze cursussen.

De Nationale Vliegsportbeurs is een jaarlijks feestje voor schermvliegers en deltapiloten. Het is ook een uitgelezen kans voor mensen die willen leren vliegen, om kennis te maken met de scholen en met medepiloten. Onze simulator wordt weer opgezet, zodat iedereen eens kan voelen hoe het is om onder een deltavlieger te hangen. De sim helpt ook bij het passen van een van de tweedehands harnassen die we bij ons hebben!

Korting op een introductiecursus

Wegens groot succes verlengd: iedereen die zich op de vliegbeurs aanmeldt voor een introductiecursus krijg € 50 korting op het cursusgeld. Voor gevorderde piloten hebben we net zo iets: een speciale bergstage in het voorjaar voor piloten op (zo goed als)B2-niveau, om het jaar goed van start te gaan. Wellicht is het ’t laatste opstapje naar je brevet, of de laatste stap voor je er later dit jaar zelfstandig op uit gaat! Meer info op de beurs.

Download de pdf met beursaanbiedingen 2018 (pdf)

Download alle beursaanbiedingen (pdf)

Uitverkoop!

We nemen dit keer maar een klein deel van onze winkel mee, maar doen dat wel met spectaculaire kortingen, vooral op portofoons en accessoires van Alinco en op onze laatste 2 variometers van Aircotec. Ook hebben we een aantal noodparachutes met korting (nieuw én tweedehands) en kun je weer helmen passen. Natuurlijk hebben we ook onze tweedehands harnassen bij ons. We informeren je ook graag over onze nieuwe en tweedehands deltavliegers.

Alinco

Nu we porto’s verkopen via www.portoshop.nl, gaat onze eigen voorraad in de uitverkoop. Heb je een Alinco-portofoon, dan is de kans groot dat je voor een prikkie een extra accu, lader of antenne op de kopt tikt. We verkopen alles uit! Er zitten ook een paar koopjes bij van een ander merk. En heb je nog geen portofoon, kom dan ook even langs; we hebben nog 2 nieuwe en enkele showmodellen.

Aircotec

Ook onze laatste vario’s van Aircotec gaan in de ultieme uitverkoop. De twee XC-Trainers zijn prachtige instrumenten, voor zowel de recreant als de wedstrijdpiloot. Jarenlang liep Aircotec voorop in de ontwikkeling van vario’s, en ook deze wat oudere instrumenten kunnen, nog net, met de moderne toppers mee. Het enige nadeel? De fabrikant is gestopt met het verder ontwikkelen van het instrument. Wifi zul je er dus niet op vinden, en ook onderdelen als extra windmeters worden schaars. De service loopt nog gewoon door, dus voor eventuele reparaties kun je nog bij ons terecht. Omdat we voor de laatste 2 XC-Trainers geen windmeters meer hebben, gaan ze weg voor mínder dan de helft van de nieuwprijs…

Noodparachutes

We hebben een noodparachute over van de voorraad van afgelopen jaar. Die gaat natuurlijk met wat korting weg, net als twee wat oudere parachutes. Die kunnen elke nog een paar jaar mee, en zijn door de fabrikant gecheckt en ok bevonden. Een mooie oplossing voor als je wel een veilige chute wilt maar net even wat minder eraan uit kunt geven.

Meer informatie over de beurs

De beurs is dit jaar op 28 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij Dekker Sport in Warmond. Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 3,-. Meer informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.