Uitnodiging extra Vlieghap: 18 februari

Met veel plezier nodigen we je uit voor de Vlieghap op 18 februari aanstaande. Voor het eerst organiseren we die in het voorjaar, om samen het seizoen te starten. We vieren dan ook het 30-jarig jubileum, het 10-jarig jubileum van Heleen als eigenaar en hoofdinstructeur én, de oplettende kijker heeft het al gezien: we hebben nog een paar nieuwtjes… Voeg daaraan toe de bekende sfeer en jullie eigen vliegverhalen, en je weet: dat wordt een toffe avond!

Ken je de Vlieghap nog niet? Hier lees je meer!

In Zoeterwoude Dorp, na het chutevouwen

De Vlieghap is dit jaar in Zoeterwoude Dorp, aansluitend aan de parachuteclinic. We starten niet te laat zodat je ook op tijd naar huis kunt maar als het chutevouwen wat uitloopt, komen een paar van ons wat later. De deuren zijn gewoon open en je wordt natuurlijk door onze piloten welkom geheten. Bij de chuteclinic zelf zijn ook nog een paar plekjes vrij.

De details:

  • Datum: Zondag 18 februari
  • Locatie: Eetcafé De Meester, Zuidbuurtseweg 57 en 58, 2381 AE Zoeterwoude
  • Kosten: € 25 voor een goede maaltijd, exclusief drankjes
  • Tijden: inloop vanaf 16:30 uur, eten rond 18:00 uur, borrel vanaf 19:30

Voor alle relaties

Het wordt natuurlijk weer een gezellige avond, voor alle piloten, cursisten en kennissen van Randonaero. Niet-vliegende partners en kinderen zijn ook welkom, net als geïnteresseerden die nog niet vliegen maar dat misschien wel zouden willen.

Aanmelden voor 5 februari

Wil je komen? Meld je dan hieronder aan vóór 5 februari aan via onderstaand formulier, met daarin het aantal deelnemers, eventuele dieetwensen en… je maat bovenkleding. Na ontvangst krijg je, als je komt eten, een factuur voor € 25 per persoon. Je krijgt daarvoor een prima maaltijd, drankjes zijn niet inbegrepen. Wil je niet komen eten maar wel borrelen? Dan betaal je alleen je eigen drankjes. Ook dan graag even aanmelden!

Extra opdracht voor piloten!

Een deel van de charme van de Vlieghap is het delen van jullie vliegervaringen en het samen maken van vliegplannen. Neem dus je agenda mee, én je mooiste beeldmateriaal. Dat mag ter plekke of zet het nog even op onze cloud (de inloggegevens kun je opvragen per mail en staan in Discord).

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.