Extra lierblokje 16 – 19 juni (lieruitje, follow-up 2)

Het voorjaar was prachtig, maar voor het vliegen gewoon rot. Ik kan me niet heugen dat ooit eerder zo veel lessen uitvielen als dit jaar, net nu we in mei/juni een langere lierpauze hebben dan eerdere jaren. Na veel wikken en wegen heb ik besloten eerder uit Frankrijk terug te komen, om nog een lang weekend te kunnen lieren. Het wordt een gecombineerd lierblokje voor lange baners en follow-uppers. De echte beginners kunnen de komende maanden nog goed op de helling terecht.

Piloot zit onder zijn toestel en luistert naar uitleg van de instructeur

Extra uitleg na een mooi hopje aan de lier

Let op, nog even onder voorbehoud – we wachten op bevestiging van de terreineigenaren!

Het extra lierblokje is van vrijdag 16 tot en met maandag 19 juni. Piloten die de hele periode kunnen hebben uiteraard de voorkeur, en alleen dagen met voldoende aanmelding vooraf gaan door. Ze vallen binnen het reguliere lespakket, dus voor B1-ers zijn ze inbegrepen bij de cursus, voor B2-ers alleen de startjes afrekenen. Je kunt meedoen als je eerder al eens gelierd hebt; je hoeft nog niet te kunnen ontkoppelen. We wisselen lange en korte baan af; we merkten vorig weekend dat dat prima gaat, mits men bereid is elkaar te helpen.

Aanmelden en belavond

Natuurlijk moeten we ook dan maar weer hopen op goede meteo, maar het zal toch een keer moeten lukken! Aanmelden kan op de normale manier per mail. Het bellen 2 dagen vooraf is wat lastig omdat ik dan hoogstwaarschijnlijk onderweg ben vanuit Sapenay, maar luister dan even de voicemail af en bevestig je komst door een berichtje in te spreken.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.