Lierterrein gezocht

Deltavlieger gaat omhoog aan de liermachine– Vrouw zoekt boer –

Vanwege de veranderingen op het lierterrein in Nieuwvliet zijn we langzaamaan op zoek naar een nieuwe thuisbasis. De komende jaren kunnen we nog bij de nieuwe pachter terecht, maar wie onlangs nog is komen lieren weet dat het vliegen al wel ietsje lastiger is geworden. Er groeit nu wintertarwe in plaats van graszaad, met kans op uien, mais en andere gewassen. Daar kunnen we niet zomaar meer doorheen lopen of in landen. Daarom zijn we nu alvast begonnen met het zoeken naar een nieuw terrein.

Ons nieuwe lierterrein zoeken we in groene gebieden. Een lekker leeg landschap, niet te dicht bij groot open water: een modderslootje is niet erg, maar landt je per ongeluk in een meer dan ben je zo bekeken… Net naast een snelweg of onder een hoogspanningsmast is ook niet handig. Er moeten ook wat voorzieningen in de buurt zijn, zodat jullie kunnen kamperen. De ondergrond is het liefst van gras, of lage heide, of misschien zand. Iets waarop je redelijk makkelijk kunt rennen en waarop de wieltjes nog wat uitkomst bieden bij een mislukte landing.

Onze wensen, eisen en wat we komen brengen hebben we in een documentje op een rij gezet: Lierterrein gezocht

Weet je een terrein dat hieraan voldoet, of ken je mensen die mogelijk zo’n terrein hebben? We komen graag met hen in contact. Alle serieuze tips en contacten zijn welkom!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.