Zomerspecial in 2020

Terug van weggeweest: de zomerspecial in Nederland. In de zomervakantie van 2020 vliegen we twee weken achter elkaar aan de lier en op de oefenhelling. Ideaal voor een actieve vakantie om meteen flink van start te gaan, voor follow-uppers om meters te maken en voor ervaren lierpiloten om een paar dagen achter elkaar lekker met elkaar te vliegen. Een vliegvakantie in eigen land!

Deltavliegen in de zomervakantie – 8 t/m 23 augustus

Van 8 tot en met 23 augustus vliegen we op Het Wolkenveld én de oefenhelling. De eerste dagen zijn gereserveerd voor beginners, daarna kunnen meer ervaren piloten instromen. Begin je op 8 augustus met deltavliegen, dan kun je de hele periode blijven lessen. Je kunt er ook voor kiezen iets eerder op te houden en de cursus later te vervolgen.

  • 8 augustus: start beginners
  • 10 augustus: instroom follow-up
  • 14 – 16 augustus: uitstapje oefenhelling voor beginners/follow-up
  • 15 augustus: instroom lange baan / clubpiloten, evt traplieren
  • 23 augustus: laatste vliegdag zomerspecial

We staan zo veel mogelijk samen op de camping, eten regelmatig samen en wie weet kunnen we samen met de clubs ook een mooi programma maken voor eventuele niet-vliegende reisgenoten. Plus 5 blonk hierin uit, die vragen we dan ook om mee te denken!

check de data– –aanmelden– –meer info

NB: op 22 augustus start ook een deltavliegcursus voor beginners. Dit is weer een reguliere, van 3 dagen. En let op, op 14 en 15 augustus wordt er in principe niet gelierd, we zijn dan bij goed weer op de helling.

 

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.