Grand Safari: deltavliegreis 2021

Denk je eens in: twee à drie weken op vliegvakantie in de zomer van 2021. Met een groepje van zo’n 10 zelfstandig piloten de bergen van Frankrijk in. Op elke stek een dag of twee vliegen, ook overland als je wilt, daarna met elkaar door naar een volgende stek volgens een vooraf goed voorbereidde route. Het vervoer is geregeld, zowel tussen de campings als de retrieve. Een échte vliegvakantie dus. Ga je mee?

  • 15 à 20 dagen in zomer of september 2021
  • Voor 10 ingevlogen piloten met B2/B3 berg
  • Op reis langs mooie stekken in de Franse Alpen

Op stekkensafari in het groot

We bereiden 3 routes voor vanuit Sapenay: naar het zuiden, westen of noorden. We kiezen kort vooraf op basis van het weer één van die routes. De stekkenlijst is nog niet bekend denk bijvoorbeeld richting zuid aan St Vincent les Forts, Luc en Diois, Laragne, St André, Lachens; richting west aan Job/Ambert, Puy de Dome, Millau, Seranne en richting noord aan Mont Poupet, Le Treh, Ballon d’Alsace.

Lokaal én overland

Met 1 instructeur, 1 extra chauffeur die ook boodschappen kan doen en andere hand- en spandiensten. Het vervoer ter plaatse is dus geregeld. Zelf neem je kampeer- en vliegspullen mee, het koken regelen we samen. De stekken zijn prima geschikt voor mooie lokale vluchten maar je kunt er ook goed overlanden. We organiseren géén extra programma voor niet-vliegende medereizigers; dit is een een vliegtrip. Niet-vliegers zijn natuurlijk welkom maar moeten zelf of met elkaar een leuk vakantieprogramma maken.

Aanmelden al in 2020

Het organiseren van zo’n reis heeft een beetje tijd nodig, en ook een flinke impact op de schoolagenda. Daarom moeten we ruim vooraf weten of er genoeg interesse is om hem te organiseren. Lijkt het je wat, dan kun je je vast vrijblijvend aanmelden. In augustus 2020 prikken we de exacte datum (zomervakantie of september 2021) en wordt het inschrijven definitief. De prijs wordt ongeveer € 1500 op basis van 10 man en 2 weken. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Heleen.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.