Belangrijke data najaar 2016

Er is nog genoeg te doen dit najaar! Natuurlijk hebben we nog een aantal lesblokjes op de oefenhelling en is er nog voor elk niveau een lierblok voordat de winter komt. En in de winter is er ook genoeg te doen. Hieronder een paar data van belangrijke activiteiten. Over soaren volgt later nog bericht.

Deltavliegen - Winterlieren bij Delta Fly Adventures11 november: ALV KNVvL afdeling Deltavliegen

De jaarlijkse ledenvergadering van de KNVvL afdeling Deltavliegen wordt georganiseerd op vrijdagavond 11 november in Woerden, op het bureau van de KNVvL. Agenda en meer informatie volgen nog via de KNVvL, maar reserveer de datum alvast. Laat die kans je mening te geven en de koers van de afdeling te bepalen niet schieten!

19 november: KNVvL Veiligheidsdag

De veiligheidsdag van de KNVvL is een onmisbaar onderdeel van je opleiding tot piloot. Alle piloten die een B2 of B3 aanvragen, moeten deze dag in ieder geval 1x hebben bijgewoond. Het gaat er om veiligheid: hoe blijf je veilig vliegen als je straks buiten de school vliegt? Hoe gaan clubs om met veiligheid? Hoe houd je goed rekening met de menselijke kant van het vliegen? De eerstkomende veiligheidsdag wordt georganiseerd op 12 november in Woerden, op het bureau van de KNVvL. Op de afdelingwebsite www.knvvl.nl/deltavliegen is deze dag nog niet te vinden, maar aanmelden kan al wel. Stuur daarvoor een mailtje naar secretaris.deltavliegen@knvvl.nl.

20 november: EHBO voor instructeurs en andere geïnteresseerden

Elk jaar organiseert Randonaero de jaarlijkse EHBO-herhalingsdag voor deltavlieginstructeurs. Die dag staat ook open voor liermannen, piloten en iedereen die regelmatig op een vliegterrein staat. Aanmelden kan via info@deltavliegschool.com, of lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

26 november: Vlieghap met examenspreekuur

Traditioneel op de laatste zaterdag van november: de Vlieghap van Delta Fly Adventures. Een gezellige avond uit voor alle cursisten en piloten die bij Randonaero vliegen. Met goed eten, jullie vliegfoto’s en vliegfilms, vliegverhalen en de agenda voor 2017.  En dit keer extra: het examenspreekuur. Doe je de volgende dag examen, dan kun je je laatste vragen nog stellen. De Vlieghap begint dit jaar ook extra vroeg, zodat iedereen op tijd naar huis kan om fris te zijn bij het examen de volgende dag. De hap is weer in Utrecht, net als vorig jaar bij De Parel van Zuilen en kost € 20. Meer info volgt nog, aanmelden kan al wel via info@deltavliegschool.com. Geef dan even aan of je komt eten, met hoeveel mensen en of je speciale dieetwensen hebt.

27 november: Theorie-examen B2 en B3

Voor het halen van een deltavliegbrevet (B2 en B3) moet je in verschillende vakken examen doen. De KNVvL organiseert deze examens. Voor het B2-brevet zijn dat er 4, voor het B3-brevet doe je alleen het vak navigatie. Je kunt de examens op dezelfde dag doen. Het eerstvolgende examen is op zondag 27 november in Woerden bij de KNVvL. Bekijk voor meer informatie een aanmelden de infopagina over de examens.

 

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.