EHBO-dag instructeurs en piloten 2016

ZONDAG 20 november (let op, verplaatst!) organiseert Randonaero de jaarlijkse EHBO-dag voor deltavlieginstructeurs, hulpinstructeurs en andere piloten. Deze dag is niet zo bekend maar eigenlijk onmisbaar voor iedereen die regelmatig op een vliegterrein staat. De dag staat open voor elke deltapiloot en vooral voor kaderleden van de vliegclubs: liermannen, startofficieren en groepjes vliegmaten.

EHBO-cursus

Houd je EHBO-diploma geldig

De EHBO-dag wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur die precies weet wat deltavliegen is en welke letsels je zoal kunt verwachten in onze sport maar ook onderweg of op de camping. Voor mensen met een EHBO-diploma geldt het ook als een officiële herhalingsdag om het diploma geldig te houden.

Praktische eerste hulp en bespreken incidenten

Er is veel aandacht voor spannende situaties die de deelnemers hebben meegemaakt of waar ze over hebben gehoord. Daarnaast komen botbreuken van (boven)arm, pols en sleutelbeen en aangezichtsletsel in ieder geval aan bod, net als het aanleggen van ‘gewone’ verbandjes en het verplaatsen van gewonden van rare plekken naar de bewoonde wereld. Je kunt er ook leren reanimeren met en zonder AED, of dat weer eens oefenen.

Wat doe jij als het spannend wordt?

Na zo’n dag ben je iets beter voorbereid mocht er in jouw omgeving iets naars gebeuren en weet je beter wat je zelf aan eerste hulp kunt bieden en wanneer je beter de hulpdiensten kunt inschakelen.

  • Datum: 20 november
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
  • Plaats: KNVvL, Houttuinlaan 16A te Woerden
  • Kosten: € 25,- per persoon
  • Minimaal 10 deelnemers

Aanmelden

Aanmelden voor de EHBO-dag kan via info@deltavliegschool.com. Daar kun je ook terecht voor meer informatie. Wil je tijdens de dag een bepaald onderwerp behandelen, geef dat dan meteen even door.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.