Vlieghap 2019: 30 november Oosterhesselen

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, nieuwe plannen maken, films en foto’s en simpel maar goed eten en drinken. Dit jaar is de Vlieghap op zaterdag 30 november bij Café Bargerveen in Nieuw-Schoonebeek. Reserveren kan tot en met 21 november!

Let op, update 26 november: de Vlieghap is bij Heleen thuis. Heb je je niet aangemeld maar wil je wel even langskomen, dan kun je parkeren bij de kerk in Oosterhesselen en het straatje inlopen.

De Vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures, elke laatste zaterdag van november. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe.

Agenda 2020 en…. mooie plannen voor 2021

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen, dus vergeet je agenda niet. We starten op de Vlieghap ook met een aantal groepsapps voor de cursussen, om wat sneller met elkaar te communiceren. Als je het nog niet hebt, installeer Signal vast, dan kunnen we direct van start. En: we hebben zelfs al wat ideeën voor 2021, waar we graag jullie mening over horen…

Vliegbios en stoere verhalen

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee! Er zijn ook langere films te kijken, zoals ‘Playground in the Sky’ en ‘Libres comme l’air’, mits jullie lang genoeg stil kunnen zijn samen ;-)

Locatie, tijd en prijs

 • Locatie: Middendorp 6 te Oosterhesselen.
 • Tijd: Inloop vanaf ongeveer 16 uur, eten begint rond 18 uur. Alleen borrel? Dan vanaf 18:30.
 • Kosten: € 22 per persoon. Mocht het toch nog iets goedkoper worden, dan krijgen jullie een extra drankje van het huis.
 • Overnachten: Bij Riet Veenker, de buurvrouw van Hans. Een eigen kamer in de B&B, op de slaapzaal op zolder, met je tentje in de tuin of met je kampeerwagen op het erf van Hans. Riet bel je op 06-19503180. In de tuin van Heleen is ook nog plek.

Aanmelden voor 14 november

Je kunt je aanmelden tot en met 14 november. Stuur daarvoor een mailtje naar Heleen en maak € 22 euro over naar de rekening van de school (NL68RABO0375385630 t.n.v. H. van den Bos). Wil je blijven slapen bij Riet, laat dat ook even weten maar reserveer daar zelf je bed of kampeerplaats. Ook lees ik graag of je wilt vliegen bij goed weer, en of je wilt helpen verhuizen bij niet zulk goed weer.

Prootsten op landingsterrein Doussard, Annecy

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Vlieghap 2019: 30 november Oosterhesselen

 1. Aernout zeggen:

  Wij komen natuurlijk ook!
  En we zijn aan t reserveren bij Riet voor de overnachting.

  tot daaroo!