Soaren deze winter

Het lieren en het bergvliegen is voor dit jaar gedaan. Toch gaan we dit seizoen nog vliegen: in de weekends van november tot en met februari gaan we, bij goede weersomstandigheden, soaren aan de kust. Heb je je eigen vlieguitrusting dan kun je mee, onafhankelijk van je niveau.

De hekken onderaan het duin van Maasvlakte 2

De hekken onderaan het duin van Maasvlakte 2

We hebben twee stekken waar we het soaren oefenen: de Maasvlakte en het duin bij Langevelderslag. De Maasvlakte is erg geschikt voor beginnende soarpiloten en vraagt om zuidenwind; Langevelderslag is een mooie stek voor als je al wat ervaring hebt bij noordwestenwind.

We hopen later dit jaar ook terecht te kunnen op Maasvlakte 2. Helaas heeft de terreinbeheerder daar voor ons vervelende hekken neergezet om het helmgras te beschermen. We zijn samen met de KNVvL in overleg met de authoriteiten om een andere oplossing te vinden.

Aanmelden

Heb je interesse om een keer mee te gaan, geef je dan op via de mail of via het inschrijfformulier als je nog niet bij ons gevlogen hebt. Je krijgt dan op donderdagen een mailtje met de verwachtingen voor het weekend. Lijkt het dan goed en kun je dat weekend 1 of 2 dagen mee, stuur dan meteen een berichtje terug: we kunnen dan zien of er genoeg animo is voor dat weekend. Vervolgens bel je ons op vrijdag om te horen of we gaan, en waarnaartoe.

Het soaren kost € 65 per dag, bij aanvang contant af te rekenen op de dag zelf.
Let op: rond Kerst en Oud en Nieuw hebben we even vakantie. Dan soaren we niet.

Zie ook: soaren bij Delta Fly Adventures

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.