Vlieghap: inschrijven kan nog net!

De officiële uitnodigingen voor de Vlieghap zijn verstuurd. Op zaterdag 30 november vieren we met al onze cursisten en klanten het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe. Wij presenteren de agenda voor 2014 en de gasten presenteren hun foto’s en filmpjes. Een avond vol vliegplezier en met lekker eten. Wil je dat niet missen? Aanmelden kan nog tot 27 november!

We zijn trots om aan te kunnen kondigen dat we dit jaar te gast zijn bij ex-cursist Jos Boesveld. Op 30 november bereiden hij en Gea ons een vorstelijk buffet in het Ludgerusgebouw nabij Zutphen. De deur van de grote zaal aldaar opent voor ons om 19.30 uur met een welkomstdrankje namens de gastgevers. Het buffet wordt om 20.30 uur geopend. Wil je niet mee-eten maar kom je wel graag langs? Dan ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom op de borrel. We presenteren dan ook de nieuwe agenda.

kleinlogoludgerusVerantwoord tafelen

Samen met de chef is een mooi Hollands herfstbuffet samengesteld. Uitgaande van het seizoen en wat de tuin biedt zal de nadruk liggen op kruidige, verwarmende gerechtjes zoals stoofpotjes van vlees, vis en groenten, aardappel- en groenten-puree, knapperige wintersalade en hartige snacks. Alles wat bij het Ludgerusgebouw ter tafel komt is zorgvuldig geselecteerd, zoveel mogelijk biologisch en komt zoveel mogelijk uit de buurt. En dat voor slechts 15 euro per persoon! Misschien moeten we na afloop samen afwassen…

Agenda 2014 en inschrijven

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor 2014. Je kunt dan direct al inschrijven voor de cursus van jouw wensen, dus neem je agenda mee en grijp deze kans, voor je op de reservelijst komt! Daags na de vlieghap publiceren we de agenda op de website en kan iedereen zich inschrijven.

Vliegbioscoop

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. Er staat ook een beamer klaar om je filmpjes en foto’s te projecteren. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken.

Schrijf je in vóór 27 november!

Aanmelden voor het feestmaal kan nog, maar uiterlijk tot dinsdag 26 november 18.00 uur. Wil je komen, stuur ons dan een e-mail met het aantal gasten en met eventuele dieetwensen. Je inschrijving is definitief als je ook 15 euro per persoon hebt overgemaakt aan de school onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2013’. Partners en kinderen zijn van harte welkom!

Adres en route

Het adres van het Ludgerusgebouw:

Vierakkersestraatweg 37
7233 SH Vierakker

Een routebeschrijving en meer informatie staat op de website van de uitspanning.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.