Toch op Safari!

Na de update van de agenda kreeg ik een paar keer de vraag waar de Safari was gebleven. Vóór het aanpassen was er te weinig animo, nu lijkt er toch belangstelling te zijn. Daarom is er van 15 tot en met 23 september nog een kans. Wil je mee? Schrijf je in vóór 30 augustus!

Geen vrijdag tot en met zondag, maar woensdag (aankomstdag) tot en met donderdag (laatste vliegdag). Net even anders dus, omdat het in mijn eigen vrije vliegperiode valt. Lees de voorwaarden goed door en meld je direct als je interesse hebt.

Safari september 2021:

  • Van 15 tot en met 23 september
  • Minimaal 5 deelnemers
  • Cursusgeld € 500, ook voor Vrije Vliegers
  • Vooraf betalen bij wijze van inschrijving
  • Ik ben in de ochtenden vrij, tot ongeveer 12 uur

Je meld je aan door een mailtje naar Heleen en betaling van het cursusgeld op het bekende rekeningnummer. Zijn er op 29 augustus ten minste vijf deelnemers, dan gaat de stage door. Zo niet, dan krijg je het cursusgeld natuurlijk terug.

Net een beetje anders

Het is net een andere opzet dan anders: een dagje korter, én sommige ochtenden (en op eventuele slechtweerdagen) ben ik niet per se op de camping aanwezig. Ik heb een driedaagse trailrun in de bergen voor te bereiden. Met de Safari vertrekken we zelden voor 13 uur naar een vliegstek, dus dat hoeft elkaar niet te bijten. Wel moeten jullie dan al een dagje eerder een idee hebben naar welke stek jullie willen de dag erna. Dat verweven we gewoon in het programma.

Check je vaardigheden en materiaal

Voor wie al even geen Safari bij ons gedaan heeft, vraag de cursusinfo even op. Je dient op B2-niveau te vliegen, dus zelfstandig kunnen starten en landen ook op onhandige of kleine stekken. Je materiaal moet op orde zijn, recent gecheckt, van up-to-date kabels voorzien, chute vers gevouwen, harnas en helm ok en denk aan een verse eigen medische verklaring.

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.