Vlieghap 11 december 2021 in Utrecht

Nieuwsflits: de Vlieghap is dit jaar op 11 december. Bij uitzondering dus níet op de laatste zaterdag van november maar twee weken later. We zijn weer te gast bij De Parel van Zuilen voor een toffe avond. [Bijgewerkt op 31 oktober]

Ken je de Vlieghap nog niet? Hier lees je meer!

Het wordt weer een gezellige avond, voor alle piloten, cursisten en kennissen van Randonaero. Ook niet-vliegende partners en kinderen zijn altijd welkom. We houden hem dit jaar weer bij De Parel van Zuilen, centraal in Utrecht. Speciaal voor alle piloten die anders zo ver moeten reizen.

De Vlieghap is op zaterdag 11 december:

  • Locatie: De Parel van Zuilen in Utrecht
  • Kosten: € 25 voor een goede maaltijd, ex drankjes
  • Tijd: inloop vanaf 16:00 uur, eten vanaf 17:30, borrel vanaf 19:00

Aanmelden: voor 21 november

Wil je komen? Meld je aan vóór 21 november met een mailtje naar Heleen met daarin het aantal deelnemers en eventuele dieetwensen. Maak ook € 25 per persoon over naar NL62 ASNB 0781 3090 50 t.n.v. Randonaero – Bostekst. Je krijgt daarvoor een prima maaltijd, drankjes zijn niet inbegrepen. Wil je niet komen eten maar wel borrelen? Dan betaal je alleen je eigen drankjes. Wel even aanmelden!

Carpoolen, logies

De Parel is goed te bereiken met het OV en parkeergelegenheid is er genoeg. Logies is er niet ter plaatse, wel wonen er veel piloten in de buurt waar misschien wel wat mee te regelen is. Idem voor carpoolen. Een week of twee voor de Vlieghap kan ik een mail sturen aan alle deelnemers, zodat jullie onderling wat kunnen regelen.

Corona

Tja, we zijn er nog niet vanaf, dus houd je aan de geldende regels en blijf thuis als je mogelijk besmet bent. De Parel van Zuilen is een horecagelegenheid, dus ze vragen naar een QR-code met de uitslag van een recente test of een bewijs van vaccinatie. Dat mag via een app maar dat hoeft niet, het kan ook op papier. Als de richtlijnen wijzigen, pas ik dat hier ook aan.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.