Vakantiecursus deltavliegen in Nederland en Frankrijk

Een cursist loopt met zijn deltavlieger terug naar de start

Zoek je een actieve vakantie in Nederland, en wil je wat meer dan 2 dagen snuffelen aan het deltavliegen? Boek dan een van onze vakantiecursussen. In de meivakantie, zomervakantie en de herfstvakantie bieden we specials aan, waarin je vier tot tien dagen kunt komen vliegen. Een leuk actieve vakantie, waarbij je ook nog eens flink opschiet met het leren vliegen!

Begin met deltavliegen in eigen land

Heb je nog nooit aan deltavliegen gedaan? Dan zijn deze weken wat voor jou. Na de twee dagen van de introductiecursus gaan we direct door met het vervolg van de B1-opleiding. We lessen op het Wolkenveld in Drenthe, vlakbij natuurgebied het Bargerveen. Op dagen met slecht weer is er genoeg te doen in de omgeving en maken we samen een alternatief programma. Overnachten doen we samen op het veld: er is een kleine camping en een comfortabel B&B.

  • Meivakantie: 1 t/m 9 mei, van niveau 1 tot niveau 3
  • Zomervakantie I: 12 t/m 17 augustus, van niveau 1 tot niveau 3
  • Zomervakantie II: 21 t/m 24 + 28 en 29 augustus van niveau 1 tot niveau 3
Meer informatie Inschrijven

Actieve zomervakantie in Frankrijk, het vervolg

De lesweek op de oefenhelling in Frankrijk is voor mensen die al een klein beetje kunnen vliegen. Hier oefenen we de hellingstart, zodat je later ook in de bergen kunt starten. Vlieg je al op B1-niveau, dan is dit ook echt het laatste opstapje voor het bergvliegen. Die stage kun je er direct achteraan volgen.

  • Zomervakantie: oefenhelling in Frankrijk van 11 t/m 15 juli (niveau 2&3)
  • Zomervakantie: hoogtevluchten in Frankrijk van 16 t/m 25 juli (niveau 3)

Zijn de vliegweken in de zomer vol, dan plannen we extra weken in september. Mochten we wegens reisbeperkingen in de zomer niet naar Frankrijk kunnen, dan kunnen we herkansen in september en geven we in de zomer les in Nederland. Ook in Frankrijk verblijven we samen op een camping. Daar kun je kamperen met tent, camper of caravan of kun je een stacaravan of huisje huren. Soms zijn er ook kamers met ontbijt beschikbaar.

Meer informatie Inschrijven

Herfstvakantie voor piloten met wat ervaring

In de herfstvakantie blijven we in Nederland. Als piloot op niveau 2 (follow-up) en niveau 3 (lieruitje en Vrije Vliegers) kun je twee keer vier dagen komen vliegen. Zo sluiten we het seizoen lekker af op ons eigen Wolkenveld. En wie weet maken we ook een uitstapje naar sleepterrein Stadskanaal!

De exacte planning hangt nog af van de duo-opleiding van Heleen, die vooral op vrijdagen is. In juli/augustus wordt de planning definitief. Je kunt je wel vast aanmelden.

  • 23 en 24 oktober en twee dagen ervoor of erna: lieren niveau 2 & 3
  • 30 en 31 oktober en twee dagen ervoor of erna: lieren niveau 2 & 3
Agenda Inschrijven
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.