Vlieghap 2015, jij komt toch ook?

28 november is het weer zover: de jaarlijkse vlieghap van Delta Fly Adventures! We vieren dan met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De avond staat garant voor een mix van vliegpret, sterke verhalen en lekker eten en drinken. Wil je dat niet missen? Meld je dan alvast aan!

vlieghap bij fort aan de klop_kleinDe vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Delta Fly Adventures. Onder het genot van een hapje en een drankje praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen, en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe. Wij zorgen dat je ook je foto’s en filmpjes kunt laten zien, dus neem ze mee!

Eten en borrel

We zijn dit jaar te gast bij De Parel van Zuilen aan de rand van Utrecht. De details zijn nog niet helemaal rond maar De Parel heeft ons voor € 20,- per persoon een toffe maaltijd beloofd. Wil je niet mee-eten maar kom je wel graag langs? Dan ben je na het eten van harte welkom op de borrel.

Agenda 2015 en inschrijven

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen. De agenda voor het lieren en de oefenhelling proberen we ook al op tijd af te hebben, maar dat staat of valt natuurlijk bij het vinden van een nieuw lierterrein.

Vliegbioscoop

Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Neem dus gerust je beeldmateriaal mee, eventueel inclusief laptop om ook op kleiner scherm te kunnen kijken. We zoeken nog 1 of 2 video-operators die tijdens de avond willen zorgen dat er steeds wat te zien is.

Aanmelden: mailen én betalen

Wil je komen eten? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mail met het aantal gasten en eventuele dieetwensen. Gaat het alleen om volwassenen, maak dan ook € 20,- per persoon over over op het rekeningnummer van de school, onder vermelding van ‘reservering vlieghap 2015′. Een eventueel afwijkend bedrag voor kinderen volgt nog. Kom je alleen naar de borrel, stuur dan alleen een mailtje. Drankjes zijn op eigen rekening.

Adres en parkeren

Het adres van De Parel van Zuilen:
www.deparelvanzuilen.nl
Burgemeester Norbruislaan 17
3555 ED Utrecht

Je kunt daar op of naast het terrein gratis parkeren. Het is ook goed toegankelijk per openbaar vervoer; er is een bushalte voor de deur.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.