Werkzaamheden soarstek Maasvlakte

Tussen 12 mei en 1 oktober wordt er gewerkt aan de zeewering van Maasvlakte 2. Er komt nieuw zand op het strand om de zeewering op sterkte te houden. Tijdens de werkzaamheden zijn delen van het strand tijdelijk afgesloten. Ook het recreatiestrand, waar we kunnen soaren, is dan tijdelijk niet beschikbaar.

12-landen-op-het-strand.jpgHet werk begint bij het zuidelijke badstrand. Dat stuk moet klaar zijn voor 1 juni, zodat de badgasten dan gewoon het strand op kunnen. Daarna gaat het werk door aan het recreatiestrand. Dat moet voor 1 oktober klaar zijn. Borden geven aan waar je nog wel het strand op kunt, en de stukken en strandopgangen waar gewerkt wordt, zullen met hekken worden afgesloten.

Onze soarlessen gaan gewoon door. Vanaf november staan die elk weekend gepland. Tot die tijd vliegen we soms ook buiten de planning om, als het weer goed is en we niet in Frankrijk of Duitsland zijn. We kijken op soarbare dagen steeds waar we het beste terecht kunnen. Wil je mee, geef je dan op voor onze soarmaillijst.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden vind je in het nieuwsbericht van Havenbedrijf Rotterdam.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.