Agenda 2016 online

Een cursist loopt met zijn deltavlieger terug naar de startDe lesagenda voor het leren deltavliegen in 2016 staat online. We beginnen het jaar zoals altijd in maart met met lieren, op ons vertrouwde lierterrein in Nieuwvliet. Vanaf april kun je weer oefenen op de helling en in mei, juli, augustus en september gaan we weer naar de bergen. Voor elk wat wils dus! Wil je komen, geef je tijdig op. Ook voor de follow-ups en voor het bergvliegen; een aantal weken zit al bijna vol.


Oefenhelling: tijdelijk op de Maasvlakte

Omdat er dit jaar agrarisch gewas staat op onze oefenhelling in Cond, kunnen we daar pas vanaf augustus weer terecht. Niet getreurd: op de Nederlandse Maasvlakte kun je ook prima de weidestart oefenen. Je hoeft er ook niet zo vroeg op als in de Eifel. De quad kan helaas niet mee, dus het naar boven sjouwen is wel zwaarder dan anders. We zoeken nog een camping in de buurt waar we met elkaar kunnen staan. Natuurlijk kun je ook zelf accomodatie regelen.

Lieren in 2016

Zoals jullie weten zoeken we een nieuw lierterrein. We hebben mogelijk een goed terrein gevonden in Drenthe, maar we hebben nog geen toestemming van de gemeente om daar te mogen vliegen. Daarom lieren we in ieder geval tot en met mei 2016 nog gewoon in Nieuwvliet. Het gewas is dan nog laag dus zullen we er weinig last van hebben. Na mei vliegen we mogelijk alsnog in Drenthe, of op een ander terrein. Het kan zijn dat de lierdata van juni tot en met oktober nog veranderen.

Klussen in Cond

We vliegen in het voorjaar niet in Cond, maar ons lokaal daar is wel aan een opknapbeurt toe. Daarom hebben we 14 tot en met 17 april goed weer aangevraagd. Wim en Heleen gaan die dagen het lokaal schuren en schilderen, toestellen wassen en harnassen en helmen poetsen. We kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken! Kampeerkosten zijn voor rekening van de school, en er kan gecarpoold worden. Als je mee wilt helpen, horen we het graag!

Bergcursussen lopen vol

De meicursus op Sapenay is al bijna vol. Ook met andere bergstages gaat het hard. Wil je mee, meld je dan snel aan! Onze instap-overlandcursus Les Petites Cross is nog niet vol. Je kunt je daar nog tot 1 mei voor aanmelden. Hebben we dan minimaal 5 inschrijvingen, dan gaat de cursus door.

Aanmelden bij Heleen

Vanaf dit jaar gaan de aanmeldingen voor alle lessen via Heleen van Randonaero. Wil je naar een follow-up? Meldt dat dan bij Heleen, ook als het om een blokje op de oefenhelling gaat. Het bellen twee dagen vóór de lessen doe je steeds met de instructeur die de lessen geeft. Wie dat is, hoor je bij aanmelding.

 

Getagd , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.