Vliegpret op de luchtsportbeurs – 2016

De laatste zondag van januari wordt traditiegetrouw de Delta- en Parapentebeurs georganiseerd in Warmond. Het is een jaarlijks feestje voor parapenters, deltisten en voor geïnteresseerden die willen kennismaken met het vliegen in Nederland. Delta Fly Adventures is er natuurlijk bij en we hebben een mooie aanbieding voor iedereen die toe is aan een nieuwe vario. Kom op 31 januari naar Warmond en trap het nieuwe vliegseizoen af in stijl!

We nemen allerlei artikelen uit onze winkel mee zoals radio’s, kleding, boeken en stekkenkaarten. We kunnen niet de hele voorraad meenemen. Wil je iets specifieks passen of proberen? Laat het ons op tijd weten, dan nemen we het voor je mee. Let op: op de beurs kun je niet pinnen.

Speciale aanbiedingen! Alleen op de beurs

  1. Deltavliegen - Affiche van de luchtsportbeurs 2016Variometers – Aircotec XC-Trainer met extra korting
    Dit voorjaar zijn de XC-Trainers Dual van Aircotec bij ons in de aanbieding. Koop je er eentje op de beurs, dan krijg je nog eens 10% extra korting.
  2. Stekkenkaarten – complete set
    De stekkenkaarten van Media Montana zijn erg overzichtelijk en praktisch in gebruik. Naast de bekendste stekken vindt je er ook een aantal minder bekende pareltjes. De Alpen zijn in 3 delen geknipt. Los € 15 per deel; op de beur € 30,- voor de hele set.
  3. Leren vliegen? Korting op de introductiecursus!
    Bij aanmelding op de beurs in onze stand krijg je € 50 korting op een introductiecursus deltavliegen aan de lier.

Pas je tweedehands harnas

Ook dit jaar nemen we onze simulator mee. Ideaal om iemand even het gevoel te geven hoe het is om te vliegen, én om een harnas te passen. We hebben een flink aantal tweedehands harnassen bij ons, waaronder ook een paar voor lange en/of forse mensen. Kom gerust even passen!

2e-Hands marktplaats

Elk jaar is er ruimte voor particulieren om hun uitrusting te koop aan te bieden. Dit jaar staat er in ieder geval een Twist2 van Ellipse, een modern en licht toestel. Zoek je een zo goed als nieuwe enkeldoeker, dan is dit misschien je kans… Wellicht staan er ook andere toestellen te koop of kun je er vario’s, radio’s en andere uitrusting vinden voor een fijne prijs.

Kom kennismaken

Laat je informeren over onze liercurssen, de soarlessen of de bergstages! De liercurssussen zijn er speciaal voor piloten die al kunnen vliegen maar die nog niet lekker kunnen lieren. Of vraag naar onze coaching, privé of met een groep. Er is steeds een van onze instructeurs aanwezig, en de ervaring leert dat er ook altijd een aantal cursisten klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je je ook direct aanmelden voor een van de cursussen van 2016.

Zin in het nieuwe seizoen

Voor veel piloten begint het nieuwe vliegseizoen op de beurs. Je vindt er stands van de vliegclubs, van de KNVVvL en van onze deltavliegschool natuurlijk. Er is dit jaar ook een programma met lezingen van ervaren overland- en wedstrijdpiloten, om inspiratie op te doen voor het nieuwe vliegseizoen. Aan kinderen is ook gedacht: er is een speeleiland en vaak wordt er ook geschminkt.

De beurs is dit jaar op 31 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij Dekker Sport in Warmond. Iedereen ouder dan 16 moet een kaartje kopen à € 3,-. Meer informatie vind je op de website van de vliegbeurs.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.