Agenda 2017 online

De agenda voor 2017 is bekend We beginnen in maart weer met lieren, vanaf april kun je oefenen op de helling en we gaan ook weer 3x naar de Franse Alpen. Ook best veel nieuws dit jaar: nieuwe lessen én nieuwe regels. Die regels zijn eigenlijk niet nieuw, maar we gaan er strenger op letten dus maken ze graag expliciet. Lees verder, pak je agenda en dromen maar…!

De agenda zit weer bomvol lessen voor elk niveau. Hieronder lichten we de bijzonderheden even toe. Zo zijn er een paar nieuwe dingen gepland, en doen we de Safari dit jaar een beetje anders. En voor de oplettende lezer: op de agenda die op de Vlieghap werd uitgedeeld stond een extra blokje Cond in mei. Die is voorlopig vervallen.

Extra Safari

Nieuw op de agenda is de Safari in het voorjaar, gekoppeld aan de bergstage op Sapenay. Wil je het seizoen vliegend van start, dan is dit een mooie kans. Je kunt alleen meedoen aan de Safari in mei als je ook de voorafgaande bergstage hebt gevlogen. Dan weten we zeker dat je goed bent ingevlogen. Voor alle Safari’s is er dit jaar een voorbereidingsbijeenkomst op een zaterdagavond voorafgaand aan de stage. Ook zijn de ingangseisen aangescherpt, zodat je echt het meeste uit de stage kunt halen. Je leest er meer over bij de cursusbeschrijving.

Korting voor vroegboekers en Sapenay-Safari-pakket

De korting vanaf de 3e keer mee vervalt. In plaats daarvan krijg je dit jaar 10% korting als je 3 maanden vooruit boekt. En boek je een week op Sapenay en de aansluitende Safari tegelijk, dan betaal je € 850 voor beide stages in plaats van € 900. Ook daar gaat de 10% korting vanaf als je dat bijtijds doet. Maar let wel even op de ingangseisen: boek pas als je daaraan voldoet, anders kun je misschien niet mee.

B1- Zomerpakket

Op veler verzoek: 2 weken deltavliegles combineren met een (gezins)vakantie in Drenthe en de Eifel. Les in de ochtend, vrij in de middag om wat anders te gaan doen. Midden in de zomervakantie, met ongetwijfeld lekker weer. Het lesblok begint met lessen aan de lier, en de laatste 4 dagen lessen we op de helling. Weet jij iemand die dit wel ziet zitten? Geef het door! De lessen staan ook open voor piloten die eerder aan hun B1-cursus begonnen, maar ook die krijgen alleen in de ochtend les. Zie ook de cursusbeschrijving B1. Na 2 weken kom je een heel eind, maar B1 zul je dan nog niet halen. Na het zomerpakket kun je aansluiten bij de reguliere lessen. Ook deze cursus is gewoon 12 maanden geldig.

Een stukje van een noodparachute in beeldEigen medische verklaring

In 2016 vulden nieuwe cursisten hem al in, en vanaf nu moet elke piloot hem elk jaar invullen: de eigen medische verklaring. Zorg dat ‘ie bij de school binnen is voor je eerste lessen van 2017.

Strikter op materiaal

Het is logisch dat je zorgt dat je eigen vlieguitrusting in orde is. Toch? Afgelopen jaren bleek dat helaas niet zo logisch. Wij gaan er strikter op letten dat je toestel, harnas en chute in goede conditie zijn.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.