Vouwdag noodchutes 2017

Kat loopt naast noodparachute

Vakkundige hulp bij het vouwen van je eigen chute

Op veler verzoek organiseren we dit jaar zelf een vouwdag voor noodparachutes. Alle piloten zijn hier welkom, al is de dag voornamelijk bedoeld voor cursisten van Delta Fly Adventures die zelf hun chute willen (leren) vouwen. De dag is op zondag 2 april in Oosterhesselen.

Zondag 2 april kan elke piloot terecht in Oosterhesselen voor het vouwen van zijn/haar chute. We zijn te gast in het dorpshuis, de Hesselerhof. Daar is ruimte genoeg om een paar chutes tegelijk te vouwen. Je vouwt je eigen chute, met hulp van je vliegmaatjes en onder begeleiding van Heleen, Jos en René. Je zult zien dat het niet heel ingewikkeld is maar het is wel een nauwkeurig klusje en het kost wat tijd. Ook moet je thuis al wat voorbereiden. Na aanmelding krijg je daar meer info over.

Details chutevouwdag

  • Datum: zondag 2 april, vanaf 10 uur
  • Adres: Beatrixlaan 23 A, 7861 AG  Oosterhesselen
  • Kosten: € 30
  • Aanmelden: via onderstaand formulier of per e-mail

Bij de Hesselerhof is voldoende parkeergelegenheid. Er is koffie en thee te koop, en in het dorp zijn een aantal cafés waar je terecht kunt voor lunch of uitgebreidere koffie. De shop van Randonaero is ook vlakbij, mocht je nog wat willen aanschaffen of ophalen.

Aanmeldformulier chutevouwen

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.