Theorie-examens en veiligheidsdag winter 2017-2018

De data voor de theorie-examens in de winter van 2017-2018 zijn bekend: zondag 26 november (dag na de Vlieghap) en zondag 25 maart. De eerstvolgende veiligheidsdag is ook op zondag 26 november. De examens en veiligheidsdagen zijn op het KNVvL-kantoor in Woerden. Het examen begint om 12 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Om deel te nemen moet je je vooraf inschrijven bij de KNVvL. Voor de veiligheidsdag moet je je aanmelden bij de secretaris van de afdeling Deltavliegen. Ook daar zijn kosten aan verbonden.

Deltavliegen: theoriebijeenkomstTheorie-examens

De KVNvL neemt de examens af. Meer informatie over de examens en het inschrijven vind je op onze examenpagina. In onze reader vind je een complete lijst met dingen die je moet kennen en kunnen.

De data van de aankomende examens:

  • zondag 26 november 2017
  • zondag 25 maart 2018

Het examen in november is de dag na onze Vlieghap. We houden er rekening mee en beginnen lekker vroeg, en als je nog vragen hebt kun je die stellen direct na het toetje. Stuur je ze vooraf even per mail? Dan kunnen we het antwoord helemaal voor je uitzoeken. Denk ook aan onze reader, waarin zo’n beetje alles staat wat je zou moeten kennen en kunnen. Die kost € 25,- en is op te vragen bij info@deltavliegschool.com. Natuurlijk kun je ons altijd vragen stellen als je aan het leren bent. We helpen je graag! Zie ook www.deltavliegschool.com/winkel/boeken-en-kaarten.

Surveillant met B3 gezocht

Frans Icke bemant in zijn eentje de examencommissie. Om allerlei redenen is het handig dat er bij de examens een tweede toezichthouder is. Omdat jullie misshcien wel heel erg willen spieken bijvoorbeeld, maar ook in het geval dat er iets onduidelijk is of dat er zelfs een meningsverschil zou ontstaan. Heb jij je B3 al en wil je wel een paar uurtjes helpen bij het uitbroeden van een nestje jonge piloten? Mail dan even met Frans, die geeft je graag meer informatie.

Veiligheidsdag: ook 26 november

De eerste veiligheidsdag van deze winter is óók op 26 november. De veiligheidsdag is verplicht voor iedereen die een B2 of B3 wil halen, en staat open voor alle piloten. Ook die met brevet. De onderwerpen zijn vooral gericht op piloten die al een beetje ervaring hebben en zich langzaamaan richten op zelfstandig vliegen; ben je net aan je B1 begonnen, dan is het misschien nog niet zo zinvol. Meer informatie over de veiligheidsdag en aanmelden vind je op de website van de KNVvL.

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.