Toelichting programma 2021

Hang gliding with Delta Fly Adventures - great people, great funNieuwe stages, nieuwe prijzen en nog altijd corona: het komend seizoen zit wat anders in elkaar dan eerdere jaren. Vooral voor ervaren lui is hier een korte uitleg van de veranderingen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan gerust contact op met Heleen.

Lees de toelichting hieronder of klik direct door:

De belangrijkste link is natuurlijk die naar de agenda. De stages tot en met de zomervakantie zijn ingepland, inclusief een paar vakantieweken aan de lier, bergstage op Sapenay en een week oefenhelling in Frankrijk. Er staan veel introductieweekends op, want er staan nog zo’n 20 mensen uit het vorige seizoen te popelen om te beginnen! Vanaf september is de agenda nog wat flexibel. Daar is ruimte om stages in te plannen die door corona zijn uitgevallen, of dat nou bergstages of lierstages zijn.
–> Bekijk de agenda

Oefenhelling in Frankrijk

Eens in de vijf jaar wordt er gewas verbouwd op onze helling in Cond. We kunnen er dan alleen in maart en oktober terecht. Dit jaar grijpen we die gelegenheid aan om een korte vakantieweek in Frankrijk te organiseren op een oefenhelling in ons vertrouwde vlieggebied. Ben je al ver genoeg met lieren, dan kun je die week ook koppelen aan de bergstage op Col du Sapenay.
–>Lees meer over de hellingstage

Bergstages: Sapenay in de zomer, voorinschrijven Safari

Er staat één bergstage op het programma: Col du Sapenay, in de zomervakantie. Ben je al aardig op weg met je B1-cursus, dan is de combinatie oefenhelling-bergvliegen voor jou een goeie. In september kunnen we een tweede serie bergstages organiseren. Daarvoor moeten piloten zich wel bijtijds al aanmelden. Dat geldt helemaal voor de Safari: de meeste piloten van Safari-niveau zijn inmiddels uitgevlogen, en de piloten die nu het B1 halen zijn waarschijnlijk nog niet ver genoeg in het najaar. Wil je mee op bergstage in september, meld dat vast maar schrijf je vooral in voor de zomer: die gaat in ieder geval door.
–>Bekijk de planning van de bergstages

Niveau-indeling

Er was steeds meer onduidelijkheid over de verschillende niveaus van de lesblokken. Vanaf nu zijn er nog 3: niveau 1 voor de eerste twee dagen stage, niveau 2 voor de ‘follow-up’ in de B1-cursus en niveau 3 voor iedereen die op de lange baan liert.
–> Meer over de niveaus

Slepen en duovliegen

Nog iets leuks om naar uit te kijken: Heleen is in opleiding tot duopiloot en we bereiden sleepstages voor op Stadskanaal. Vanwege de coronastop heeft de voorbereiding wat vertraging opgelopen en kunnen we daar niet nu al mee beginnen en staat het als optie vanaf oktober. Waarschijnlijk kunnen we er al eerder mee aan de slag! Interesse melden kan al, inschrijven of aanmelden nog niet.
–> Meer over de sleepstage
–> Meer over het duovliegen

Vragen? Stel ze hieronder, of bel of mail even met Heleen. Laat de voorpret maar beginnen!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.