Vliegen en meer in oktober en november

De regen klettert tegen de ramen, de bomen buigen en zuchten in de harde wind. De herfst is hier, maar niet voor lang! Er komen nog mooie rustige dagen aan, waarop we prima kunnen vliegen. We lessen door tot het einde van oktober, als ook de laatste herfstvakantie ten einde is. Voor de periode daarna staan ook al weer wat activiteiten op de rit. Hieronder staan ze op een rijtje.

Vliegen aan de lier op ’t Looveld

  • 4 t/m 7 oktober (lieruitje, andere niveas welkom)
  • 18 t/m 21 oktober (beginners en follow-up 1; andere niveaus welkom)
  • 25 t/m 28 oktober (follow-up2 en lieruitje; andere niveaus welkom)

Lessen op de helling in Cond

  • 11 t/m 14 oktober (beginners op 11, follow-up vanaf 12 oktober)

Vlieghap: 24 november bij Wim in Overloon

Jij komt toch ook naar de jaarlijkse Vlieghap? De seizoensafsluiter waar je al je vliegmaatjes nog eens treft, kunt nagenieten van de foto’s en de sterke verhalen én waar je alvast plannen kunt maken voor het volgende seizoen. De agenda wordt die avond gepresenteerd, en je kunt je daar ook direct al inschrijven voor de bergstages. De Vlieghap kost zo’n € 20, details volgen zodra de cateraar bekend is. Aanmelden kan van nu tot en met 10 november bij Heleen.

Soaren

Vanaf nu kunnen we ook weer geregeld naar het strand. Wil je leren soaren of het met een beetje hulp weer oppakken? Kijk dan even op de pagina met soarinfo en meld je aan voor de soarmaillijst. Iedereen die goed soarweer ziet naderen kan via die lijst een berichtje sturen naar de andere piloten. Let op: voor soarlessen is het belangrijk dat je al een beetje kunt sturen. Liefst heb je ook je eigen materiaal, al is in overleg wel wat mogelijk. De soarlessen worden per dag betaald en vallen niet binnen een B1 of B2-cursus.

En verder nog…

 

 

 

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.