Zomerspecial Lieren

Het is nog niet zeker of we in de zomervakantie al naar Frankrijk op reis kunnen. Reizen in Nederland mag wel. Daarom gaan we in de zomervakantie lekker veel vliegen in eigen land. Voor piloten met én zonder B2.

Toch een weekje vliegen in de zomervakantie, maar niet de onzekerheid van wel of niet naar het buitenland kunnen? Met één van onze zomerspecials maken we er toch iets moois van.

Dit bericht gaat over de zomerspecial LIEREN. Van 15 tot en met 23 augustus lieren we aaneengesloten op Het Wolkenveld in Drenthe. Bij goed weer maken we in het laatste weekend een uitstapje naar de Deltadag van de KNVvL.

Verloop van de lierspecial

We beginnen op 15 augustus met een introductiecursus. Vanaf de 17 sluit de follow-up aan, en vanaf de 19e ook het lieruitje. Dat staat net als alle ander lieruitjes ook open voor clubpiloten en andere Vrije Vliegers! Misschien kunnen we zelfs wat trappen… Je kunt zo lang blijven als je wilt. Het laatste weekend vliegen we op ons eigen terrein of we gaan met elkaar naar de Deltadag van de KNVvL.

Deltadag KNVvL

De KNVvL organiseert in augsustus of september een dag voor en door alle deltapiloten. Er wordt gelierd, gesleept en je kunt er kennismaken met de clubs en andere piloten. Of en wanneer de dag doorgaat hangt af van het weer; wij vliegen in ieder geval dat weekend, en gaat de Deltadag door, dan kunnen we daar met elkaar naartoe. Meer informatie volgt op de website van de KNVvL.

Samen op stap

Het wordt net als onze Sapenaystages een gezellige vliegweek. We staan zo veel mogelijk samen op een camping, en als het even kan blijft iedereen de complete cursus. We zorgen voor een rustdag, slechtweerprogramma en als er niet-vliegende familieleden mee komen, maken we samen een alternatief programma. We maken er een toffe vakantie van!

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu bij Heleen. Meld je ook alvast als je interesse hebt maar nog niet zeker weet of je mee kunt, zodat we weten of er voldoende animo is de organisatie door te zetten.

Kosten

De Zomerspecial LIEREN kost niks extra’s: volg je al een liercurus, dan kun je gewoon meedoen. Begin je met vliegen, dan boek je een standaard introductie- of B1-cursus. Je kunt na de eerste twee dagen direct doorstromen naar de follow-up.

Prootsten op landingsterrein Doussard, Annecy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.