Zomerspecial Slepen

Het is nog niet zeker of we in de zomervakantie al naar Frankrijk op reis kunnen. Reizen in Nederland mag wel. Daarom vervangen we de stage op Sapenay door een sleepcursus op Stadskanaal, voor piloten met én zonder B2.

Toch een weekje vliegen in de zomervakantie, maar niet de onzekerheid van wel of niet naar het buitenland kunnen? Met één van onze zomerspecials maken we er toch iets moois van.

Dit bericht gaat over de zomerspecial SLEPEN. Samen met Rinus en zijn Dragonfly organiseren we een sleepstage in de zomervakantie. Precies in de week dat we naar Sapenay zouden gaan. De cursus bestaat uit twee blokken slepen met een blok lieren in het midden. De deelnemers zijn allemaal thuis aan de lier, en kunnen het lieren gebruiken om in vertrouwde omstandigheden aan wat aandachtspuntjes te werken voor het tweede deel van de sleepstage.

Ingangseisen

De sleepcursus staat open voor piloten die vliegen op zo goed als B2-niveau en verder (dus ook piloten met B2 of B3), gewend aan hun materiaal en met recente lierervaring. Wil je mee, kom dan in juni zo veel mogelijk lieren!

Kosten

De precieze kosten zijn nog niet bekend. We proberen er weer een totaalprijs van te maken, net als voor onze andere stages. Eventueel met wat meerkosten voor extra of extra hoge sleepjes.

Samen op stap

Het wordt net als onze Sapenaystages een gezellige vliegweek. We staan zo veel mogelijk samen op een camping, en als het even kan blijft iedereen de complete cursus. We zorgen voor een rustdag, slechtweerprogramma en als er niet-vliegende familieleden mee komen, maken we samen een alternatief programma. We maken er een toffe vakantie van!

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu tot en met 15 juni, bij Heleen. Heleen en Aernout kijken mee of je niveau voldoende is en of je materiaal geschikt is om mee te slepen. Meld je ook alvast als je interesse hebt maar nog niet zeker weet of je mee kunt, zodat we weten of er voldoende animo is de organisatie door te zetten.

Meer info

Zodra er meer informatie is over kosten, deelnemers en bijvoorbeeld de camping/campings, zetten we dat op de pagina met cursusinformatie.

Prootsten op landingsterrein Doussard, Annecy

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.