Winkel

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je vlieguitrusting: van deltavliegers tot overalls, van variometer tot jezus-bolts en van buizen tot boeken. In de shop vind je vooral onze bestsellers, maar we hebben veel meer. Zoek je iets specifieks of wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Het is een bijzondere webshop: je kunt er niks direct online kopen en we geven zo veel mogelijk informatie over de keuzes die je kunt maken. We zijn namelijk bovenal betrokken bij jou als piloot, en willen je alleen materiaal verkopen dat goed bij je past. Ook is het belangrijk dat je zelf goed weet wat je koopt, waar je voor kiest (en ook waar je dus niet voor kiest) én hoe je het materiaal in goede conditie houdt.

Service natuurlijk inbegrepen

Bij alles wat je koopt is onze service inbegrepen. Garantie op apparatuur, hulp bij monteren of inbouwen, advies over wat bij je past en ook reparatie of het vervangen van onderdelen. Bestellen kan door een mailtje te sturen of door even te bellen; bij veel producten is goed advies van levensbelang, dus verkopen we niks zomaar met een druk op de knop.

Prijzen zijn indicatief!

Let op: we proberen de prijzen zo goed mogelijk bij te houden, maar soms veranderen de prijzen tijdens het lopende seizoen. De aluminiumprijs schommelt, maar ook andere prijzen kunnen variëren. Daarom doen we altijd een actuele prijsopgave als je iets bij ons bestelt. We kunnen dan ook de afleveropties bespreken; transport- en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijzen die we op de website noemen. Niet alles is makkelijk of goedkoop op te sturen. Bij elke bestelling bespreken we de afleveropties en de kosten. Zorg dat je een actuele offerte krijgt voor je iets definitief bestelt. De indicatieve prijzen staan in onze shop bij de artikelen, en op onderstaande prijslijst.

Onze merken

Randonaero Adventures is importeur en/of dealer van Aircotec, UL-Team, La Mouette, Finsterwalder, Media Montana, Scorpio, Helite, Alinco, Ellipse, Austria Alpin, en Charly. Samen met Bob Koenders van Flying Dutchman bieden we ook producten van Icaro 2000, Woodey Valley en Flytec (tegenwoordig Naviter). Voor het complete aanbod van al die merken kijk je het beste op hun eigen websites; we kunnen niet alles in onze eigen catalogus opnemen, maar we verkopen het wel allemaal. De prijzen kun je ook nakijken op de sites van de producenten. We hebben ook regelmatig tweedehands artikelen en natuurlijk mooie aanbiedingen.

Logo Ellipse

Ellipse Delta

Logo Icaro

Icaro 2000

La Mouette

La Mouette

Logo Finsterwalder &Charly

Finsterwalder

Logo Aircotec

Aircotec

Logo Charly

Charly – best of air

Logo UL-team

UL-team

Logo Media Montana

Media Montana

Logo Woodey Valley

Woody Valley

Logo Scorpio

Scorpio

Logo Alinco

Alinco

Logo Flytec

Flytec

 

Comments are closed.